Ποια είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή του ΣΥΡΙΖΑ; - Οι selfies με Τσαπανίδου και υπουργούς και οι ΦΩΤΟ με μαγιό! - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ποια είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή του ΣΥΡΙΖΑ; - Οι selfies με Τσαπανίδου και υπουργούς και οι ΦΩΤΟ με μαγιό!

featured image


Η εντυπωσιακή μελαχρινή κλέβει την παράσταση – Ξεχάστε την μεσαία τάξη: οι νέοι ψηφοφόροι στο στόχαστρο του Τσίπρα!

Μία μυστηριώδη και θελκτική γυναικεία παρουσία που σάρωσε ως τυφώνας με την παρουσία της την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Αλέξη στο Περιστέρι τις προάλλες.

Τη λένε Νικόλ

Μετά από καταιγισμό φωτογραφικών πληροφοριών στα σόσιαλ, κατάφερα να μάθω τ’ όνομά της. Τη λένε Nicole Fradelou και είναι κρητικοπούλα απ’ τα Χανιά.

Η Νικόλ, νέο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν την θυμάμαι σε παλαιότερες κομματικές συγκεντρώσεις, έδωσε το δυναμικό παρών στο Περιστέρι, και κατάφερε να φωτογραφηθεί με την Πόπη Τσαπανίδου

Απορώ πως της ξέφυγε ο Αλέξης, αλλά είμαι σίγουρη πως θα το πετύχει την επόμενη φορά. Φαίνεται δυναμικό στοιχείο, παλεύει για να έρθει η Δικαιοσύνη στον τόπο και να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ είναι και forex trader, (αυτό το αναφέρω επειδή το site είναι οικονομικό και ίσως φανεί χρήσιμη πληροφορία). Ίσως πάλι, να είναι νέο, χαμηλών τόνων στέλεχος στο επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου.

Συσχετισμός

Ανοίγω παρένθεση και πάω στην Έφη και την μάχη που δίνει για επιστροφή της δημοκρατίας στον τόπο. Η δήλωσή της αιχμηρή. Θα έλεγα εξίσου άγρια με του Σπίρτζη. «Οι βίαιες ανατροπές των δημοκρατικών δεδομένων έχουν γίνει από τον κ. Μητσοτάκη. Η δική μας απόφαση και μάχη είναι να κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει η δημοκρατία. Για να μην θεωρεί κανείς ότι επειδή έχει έναν κοινοβουλευτικό συσχετισμό θα είναι πάνω από το Σύνταγμα και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική μας ζωή. Αυτό θα συμβεί είτε το θέλει η ΝΔ είτε δεν το θέλει. Η δημοκρατία θα νικήσει είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη». Ουάου!



Πηγή: insider.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...