Καταγγγελία για το Survivor – “Επίθεση” σε Ατζούν από Δαλάκα και Ασημίνα “Αυτός έχει κινητό”! - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Καταγγγελία για το Survivor – “Επίθεση” σε Ατζούν από Δαλάκα και Ασημίνα “Αυτός έχει κινητό”!

featured image


Τι ζητούν από την παραγωγή για να μην αποκαλύψουν ποιος παίκτης και φίλος τους στον Άγιο Δομίνικο, έχει επικοινωνία με την Ελλάδα.

Από την Παρασκευή το βράδυ η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκονται στην Ελλάδα και προσπαθούν αρχικά να… συνέρθουν από τις συνθήκες του παιχνιδιού και την αποχώρησή τους, αλλά και να οργανωθούν ενόψει της συνέχειας.

Η Ασημίνα μέχρι και αυτή την ώρα υποστηρίζει ότι δεν χρησιμοποίησε το κινητό όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μπάρτζης και έχουν μονταριστεί πλάνα από το τελευταίο συμβούλιο του ριάλιτι.



Και οι δύο παίκτριες δεν έχουν δώσει καμία συνέντευξη και αναμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον τους, ετοιμάζονται για κάποια κοινή δήλωση εναντίον της παραγωγής. Αμφότερες μελετούν τους όρους τους συμβολαίου τους και επιμένουν να τους δείξουν κάποιο στοιχείο ότι όντως παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού!

Μάλιστα, τα δύο κορίτσια επιμένουν πως δεν είχαν κινητό και ότι άλλος παίκτης, φίλος τους, ήταν αυτός που χρησιμοποίησε κινητό στον Άγιο Δομίνικο και προφανώς τον κάλυψε η παραγωγή…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...