Έξαλλος ο Ατζούν - Ο μοναδικός παίκτης Survivor που δεν θα πάρει ευρώ - Του σκίζει το συμβόλαιο! - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Έξαλλος ο Ατζούν - Ο μοναδικός παίκτης Survivor που δεν θα πάρει ευρώ - Του σκίζει το συμβόλαιο!

featured image


Ο Τούρκος ενημερώθηκε για όσα έγιναν και ψάχνει ήδη δικηγόρους για να ακυρώσει τη συμφωνία τους και να μην του βάλει τα χρήματα που είχαν υπογράψει στην τράπεζα. Τι ακριβώς συνέβη;

Aν και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει αποχωρήσει εδώ και μερικές ημέρες από το Survivor All Star δεν έχει σταματήσει να σχολιάζει το ριάλιτι και μάλιστα τα όσα γράφει στα social προκαλούν… σεισμό στο ριάλιτι.

Ο Μισθοφόρος, έχει προχωρήσει σε αρκετά αιχμηρές δηλώσεις για το παιχνίδι, ενώ το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου έκανε και μία αποκάλυψη για την πρώην ομάδα του.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, έγραψε: «Οι μπλε τρώνε μην αγχώνεστε», προσθέτοντας δίπλα το hashtag του Survivor.

Όταν μάλιστα, μία ακόλουθός του σχολίασε ότι «δεν σε τιμάνε αυτά», εκείνος έσπευσε να της απαντήσει: «Την αλήθεια λέω αν πιστεύεις ότι αυτά δεν με τιμάνε οκ δεκτό».

Survivor All Star», Κώστας Αναγνωστόπουλος, αποκαλύπτει σε αινιγματικό tweet παίκτες που… τρώνε! » itemprop=»description» />

Θυμίζουμε επίσης, πως όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τους ανθρώπους της παραγωγής να τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα η υποδοχή του στην Ελλάδα, έκρυβε για εκείνον μία έκπληξη, καθώς αντίκρισε κόσμο στο αεροδρόμιο με αποκριάτικες μάσκες που θύμιζαν κλόουν.



Με τη σειρά του ο ίδιος έκανε ελάχιστες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν εκεί. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε: «Όχι καλέ ήθελα να φύγω, ήμουν κουρασμένος και νύσταζα. Τους είχα αποχαιρετήσει από πριν. Δεν πάτε εσείς στο τσίρκο παιδιά; Δεν σας αρέσει; Εγώ δεν πάω. Δεν μου αρέσουν αυτά με τα ζώα καθόλου… οπότε. Πολλά ξέρω», είπε αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Μάλιστα λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, έκανε την πρώτη του ανάρτηση, «καρφώνοντας» το Survivor All Star. Με τη δημοσίευσή του έδειξε ξεκάθαρα πως αμφισβητεί το αποτέλεσμα και ανάρτησε στο Instagram μια αφίσα του τσίρκου Medrano, δηλώνοντας ως τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο.

Άλλωστε, και η στάση του όταν άκουσε την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού μέσα στο παιχνίδι, σίγουρα είχε δείξει πολύ. Ο Αναγνωστόπουλος δεν θέλησε να πει τίποτα ούτε να χαιρετήσει κανέναν και απλά έφυγε.

Για όλα τα παραπάνω ενημερώθηκε πλέον και ο Ατζούν, ο οποίος είναι… τρελαμένος και θεωρεί unfair τα όσα γίνονται από την πλευρά του Αναγνωστόπουλου. Μάλιστα, ήδη… ψάχνεται για να ακυρώσει τη συμφωνία τους και να μην δώσει ούτε ευρώ στον παίκτη. Άλλωστε, ακόμα δεν έχει πληρώσει κανέναν, όπως αποκάλυψε ο «Μισθοφόρος», που πλέον ξέρει ότι κινδυνεύει με… καμπάνα που θα τον πονέσει!





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...