Στο «σφυρί» για χρέη βγαίνει η «Villa Er0tica» της Σούλας… - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Στο «σφυρί» για χρέη βγαίνει η «Villa Er0tica» της Σούλας…

featured image


Πρόκειται για τον οίκο ανοχής που είχε κάνει το γύρο της Ελλάδας και του κόσμου για την… ιδιαίτερη εξωστρέφεια της ιδιοκτήτριάς του, η οποία αρκετές φορές τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Ήταν 11 χρόνια πριν, πίσω στο 2012, όταν η εύρεση χορηγού στην ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου «Βουκεφάλας» της Λάρισας προκάλεσε πολλά χαμόγελα στους υποστηρικτές της.

Οι ροζ φανέλες που φόρεσαν οι παίκτες με τυπωμένη τη χορηγία του «Οίκου Εποχής Σούλα» προκάλεσε επίσης και πονηρά μειδιάματα.



Η είδηση ξέφυγε από τα όρια της θεσσαλικής πρωτεύουσας και πλέον η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής-χορηγού του Βουκεφάλα έγινε πανελληνίως γνωστή ως «η κυρία του Κάμπου».

Λίγα χρόνια μετά, το 2017, είχε προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρη τη χώρα και το γεγονός ότι σε διεθνές οικονομικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα χρυσός χορηγός ήταν μεταξύ άλλων οι οίκοι ανοχής «Οίκος εποχής Σούλα» και «Villa Erotica» που λειτουργούν στην πόλη.

Στο “σφυρί” βγαίνει το οικόπεδο έκτασης 5 στρεμμάτων στην Τερψιθέα μαζί με το ακίνητο, με αρχική τιμή προσφοράς τις 195.000 ευρώ.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του πλειστηριασμού είναι ορισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου του 2023.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...