Αποτροπιαστικές εικόνες κατά τη σύγκρουση. Το βαγόνι άγγιξε θερμοκρασία 1.300 βαθμών! - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Αποτροπιαστικές εικόνες κατά τη σύγκρουση. Το βαγόνι άγγιξε θερμοκρασία 1.300 βαθμών!

featured image


Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στα Τέμπη καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής η θερμοκρασία στο πρώτο βαγόνι μετά την σύγκρουση έφτασε μέχρι τους 1.300 βαθμούς Κελσίου!

Αυτό δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Πύραρχος Βασίλειος Βαθρακογιάννης στη νέα ενημέρωση για την ανείπωτη τραγωδία, μαζί με την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η κατάσταση είναι τόσο τραγική στο σημείο του δυστυχήματος και το περιέγραψε πολύ γλαφυρά ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής.



Όπως είπε: «Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το βαγόνι – εστιατόριο βρέθηκε πάνω σε δύο άλλα βαγόνια. Από τη σύγκρουση ξέσπασε φωτιά, η οποία ανέβασε τη θερμοκρασία έως και σε 1.300 βαθμούς Κελσίου, που σημαίνει ότι είναι δύσκολη η ταυτοποίηση των σορών που βρίσκονταν μέσα σε αυτό. Οι νεκροί επισήμως ανέρχονται σε 36 αλλά θεωρείται βέβαιο ότι ο αριθμός τους αναμένεται να είναι μεγαλύτερος. Νοσηλεύονται 72 εκ των οποίων οι 6 σε ΜΕΘ. Αυτήν την ώρα, οι πυροσβέστες επιχειρούν στο δεύτερο βαγόνι».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...