Ο Δημοσθένης Τζουμάνης “καρφώνει” την Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε! - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης “καρφώνει” την Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε!

featured image


Τα πυρά του προς την Κυβέλη Χατζηευστρατίου λίγους μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε έριξε ο πρώην παίκτης του GNTM, Δημοσθένης Τζουμάνης.

Ποιος είναι λόγος;

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή του προέβη σε αυτή την κίνηση, καθώς τον εξόργισε το γεγονός ότι η νικήτρια του GNTM 4, αν και έχει προκαλέσει τον θάνατο ενός 60χρονου μοτοσυκλετιστή μετά από κατανάλωση αλκοόλ, λίγο καιρό αργότερα απολαμβάνει ένα ταξίδι στο χλιδάτο Ντουμπάι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το σοκαριστικό δυστύχημα έγινε γνωστό ότι το αλκοτέστ της ήταν θετικό, με την ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της να είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου.

Το συμβάν είχε λάβει χώρα τον περασμένο Οκτώβριο στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου και για την υπόθεση είχε μιλήσει τότε λεπτομερώς ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Το 20χρονο μοντέλο οδηγούσε στις τρεις ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας και παρέσυρε έναν 60χρονο, ο οποίος ήταν μπροστά της με το μηχανάκι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Διεκομίσθη ο 60χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς αμέσως κάνουμε σύλληψη του οδηγού, ο οποίος είναι υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος και ανοίγουμε δικογραφία, η οποία στέλνεται στον εισαγγελέα μαζί με τα πρώτα ευρήματα. Εμείς κάνουμε τη σύλληψη ανεξάρτητα αν φταίει ή δεν φταίει. Όλα καταδεικνύουν για θανατηφόρο τροχαίο από αμέλεια από την πλευρά του κοριτσιού», είχε δηλώσει στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.



Το γεγονός ότι λίγο καιρό μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε η Κυβέλη έκανε ένα ταξίδι στο Ντουμπάι, εξόργισε τον πρώην παίκτη του GNTM, Δημοσθένη Τζουμάνη.

“Από ότι φαίνεται στην Ελλάδα του 2023 αν οδηγήσεις έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και σκοτώσεις έναν άνθρωπο η τιμωρία είναι διακοπές στο Ντουμπάι! Εύγε! #θλίψη”, έγραψε στο Instagram του ο Δημοσθένης Τζουμάνης και έκανε αναδημοσίευση την ανάρτηση της Κυβέλης.

Δείτε την ανάρτηση του Δημοσθένη Τζουμάνη στο Instagram:





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...