Το άγριο κράξιμο στην Μπάρκα και η απάντηση της για την αυτοψία στα Τέμπη - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Το άγριο κράξιμο στην Μπάρκα και η απάντηση της για την αυτοψία στα Τέμπη

featured image


Στο σημείο όπου έγινε το μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε έντονη κριτική μέσα από τα social media για την απόφασή της να κάνει αυτοψία και σήμερα, μέσα από την εκπομπή της, θέλησε να απαντήσει σε εκείνους που την κατέκριναν, λέγοντας πως η κάθε κριτική είναι δεκτή αρκεί πρώτα κάποιος να έχει δει το αποτέλεσμα πριν πει το οτιδήποτε.

«Να μην έχεις δει τι έχω πει, αλλά να ξέρεις ότι τη Δευτέρα εγώ έχω εκπομπή και όλο το σαββατοκύριακο να βρίζεις, δεν είναι απλά άδικο, είναι παρανοϊκό. Εγώ σοκαρίστηκα το σαββατοκύριακο με τα σχόλια που γραφόντουσαν. Πρώτη φορά στη ζωή μου απενεργοποίησα τα σχόλια κάτω από φωτογραφία μου.

Είδαν κάποιοι άνθρωποι ότι εμείς πήγαμε ως εκπομπή στη Λάρισα να πάρουμε κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων. Αν δείτε τι μου έλεγαν, πράγματα που δεν θα τα ξεστομίσω καν. Σοκαρίστηκα, λέω… αλήθεια τώρα;



Δεν έχεις δει τι πάμε να κάνουμε, δεν έχεις δει πώς θα το χειριστούμε. Κάτσε να βγει το θέμα και μετά οκ, τράβα το από τα μαλλιά και βρίσε με. Αλλά δες πρώτα τι έχουμε κάνει. Δεν μπορεί να μην ξέρεις τι έχουμε κάνει και να μου στέλνεις κατεβατά, να με βρίζεις, ότι δεν σεβόμαστε, ότι είμαστε γελοίοι.
Είναι τρομακτικό αυτό με τα σχόλια, όλα χρειάζονται όριο. Καταλαβαίνω ότι η ανθρωποφαγία να πουλάει, να γίνεται αυτό το… love to hate, να μην μπορείς να ξεκολλήσεις. Υπάρχουν εκπομπές που το κάνουν», είπε η Δανάη Μπάρκα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...