«Με τι κέφι τραγούδησαν;»: «Δίκασε» η Άννα Βίσση όσους εμφανίστηκαν στις πίστες εν μέσω εθνικού πένθους - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

«Με τι κέφι τραγούδησαν;»: «Δίκασε» η Άννα Βίσση όσους εμφανίστηκαν στις πίστες εν μέσω εθνικού πένθους

featured image


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση ορισμένων τραγουδιστών, αλλά και νυχτερινών κέντρων να παρουσιάσουν κανονικά το πρόγραμμά τους το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή τόσων ανθρώπων. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε κάποιους καλλιτέχνες και εκείνοι τοποθετήθηκαν σχετικά με την απόφαση των συναδέλφων τους. Ανάμεσα τους και η Άννα Βίσση που στάθηκε «καταπέλτης» απέναντι στους συναδέλφους της.

Σύμφωνος και ο Τριαντάφυλλος με την Άννα Βίσση

Και ο Τριαντάφυλλος, μεταξύ αυτών που σχολίασαν αρνητικά τη στάση των συναδέλφων τους να ανέβουν στην πίστα. Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε πως αν ήθελαν οι τραγουδιστές, θα διοργάνωναν όλοι από κοινού μια συναυλία και θα έδιναν τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν στους ανθρώπους που επλήγησαν από την τραγωδία.



«Οκ, ναι. Θες να το δεις έτσι; Εγώ μπορώ να σου πω και το άλλο. Θα μπορούσαμε όλοι οι καλλιτέχνες να κάνουμε μια μεγάλη συναυλία, Τρίτη ή Τετάρτη και όλα αυτά τα λεφτά που θα μαζεύονταν να τα δίναμε. Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του. Εγώ δεν θα τραγουδούσα, όπως και ακύρωσα και τα live μου, όπως ακυρώθηκε και το J2US», σχολίασε.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Δηλαδή τώρα το Σάββατο μαζεύτηκαν υπερβολικά λεφτά για να σταλθούν στις οικογένειες; Μαζεύτηκαν πόσοι; 600 άτομα, 700, 1.000; Όλοι οι τραγουδιστές αν μαζευόμασαν σε ένα γήπεδο μεγάλο, πόσο κόσμο θα φέρναμε; Αν είχε οργανωθεί κι είχε διαφημιστεί αυτό; 20.000; 30; Αυτά είναι λεφτά για να πάνε εκεί πέρα και όλα τα υπόλοιπα είναι βερεσέ. Σόρρυ παιδιά, πείτε με κομπλεξικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Η Άννα Βίσση : Καταπέλτης απέναντι στους συναδέλφους της

Με τα λεγόμενά του συμφώνησε και η Άννα Βίσση, η οποία έστειλε ένα μήνυμα στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής.

«Πες του Τριαντάφυλλου “και η Άννα είναι μαζί σου”. Με τι κέφι να τραγουδήσουν; Δεν ήταν θέμα εθνικού πένθους», έγραφε το μήνυμα της Άννας Βίσση, όπως είπε η δημοσιογράφος.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...