Έξαλλος ο ρεπόρτερ Χρήστος Νικολαΐδης με τον Αντώνη Κανάκη: «Μας τσουβάλιασες όλους...» - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Έξαλλος ο ρεπόρτερ Χρήστος Νικολαΐδης με τον Αντώνη Κανάκη: «Μας τσουβάλιασες όλους...»

featured image


Απάντηση στον Αντώνη Κανάκη έδωσε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Χρήστος Νικολαΐδης, μετά τα όσα είπε ο παρουσιαστής για τον τρόπο κάλυψης της τραγωδίας στα Τέμπη από τους δημοσιογράφους.

Την σφοδρή αντίδραση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Χρήστου Νικολαΐδη, προκάλεσαν τα όσα είπε για τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα ο Αντώνης Κανάκης με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, με τον δημοσιογράφο να ξεσπαθώνει κατά του παρουσιαστή της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook.

«Σε άκουσα να μιλάς για δημοσιογράφους- παπαγαλάκια, για τον κόσμο που δικαίως μας σιχαίνεται και για ανθρώπους που προσπαθούν να φτιάξουν μία άλλη πραγματικότητα. Περίμενα να μιλήσεις συγκεκριμένα. Περίμενα να ακούσω το όνομα κάποιου συναδέλφου που σε εξόργισε με τα όσα είπε. Αλλά δεν έκανες καμία διάκριση. Μας τσουβάλιασες όλους μέσα στους φτηνούς χαρακτηρισμούς σου», αναφέρει ο κ. Νικολαΐδης μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Νικολαΐδη

«Αντώνη Κανάκη στο γράφω για να το έχεις και σε κείμενο: είσαι ενας αισχρός λασπολόγος, χυδαίος και απαράδεκτα υβριστής. Είδα το ντεμέκ οργισμένο λογύδριο σου καθώς αποκαμωμένος ξάπλωνα στο κρεβάτι του ξενοδοχείου, στο τέλος μίας ακόμη εξουθενωτική μέρας, μίας εξαιρετικά δύσκολης αποστολής.

Και σε άκουσα να μιλάς για δημοσιογράφους- παπαγαλάκια, για τον κόσμο που δικαίως μας σιχαίνεται και για ανθρώπους που προσπαθούν να φτιάξουν μία άλλη πραγματικότητα. Περίμενα να μιλήσεις συγκεκριμένα. Περίμενα να ακούσω το όνομα κάποιου συναδέλφου που σε εξόργισε με τα όσα είπε.



Αλλά δεν έκανες καμία διάκριση. Μας τσουβάλιασες όλους μέσα στους φτηνούς χαρακτηρισμούς σου Έβαλες στην ίδια κατηγορία αυτούς που σε χαλάνε, για τον οποιοδήποτε δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο λόγο. Και αυτούς που μοχθούμε στο ρεπορτάζ.

Άκου λοιπόν γελοίε τυπάκο, που έγινες εκατομμυριούχος ως διασκεδαστής: όταν εγώ έφτασα στα Τέμπη, μαζί με τους συναδέλφους μου, τα παπούτσια μου κολλούσανε πάνω στις πυρωμένες λαμαρίνες. Οι Πυροσβέστες και οι ΕΚΑΒίτες δακρυσμένοι μαζεύανε ανθρώπινα μέλη και στοιβάζανε τις μαύρες σακούλες πλάι στα συντρίμμια.

Την ατμόσφαιρα πλάκωνε η πιο άσχημη μυρωδιά που έχω ποτέ νιώσει, ένα μείγμα καμένης σάρκας, λαδιών και λιωμένης λαμαρίνας Δεν κοιμήθηκα 48 ώρες. Γιατί έψαχνα. Και ξέρεις κάτι κ. Τηλεαρτίστα; Αν σήμερα όλη η Ελλάδα ξέρει με σαφήνεια πώς, πότε και γιατί έγινε το δυστύχημα, εάν τώρα όποιον Έλληνα και να ρωτήσεις θα σου πει για τη βάρδια των σταθμαρχών, για τα ψαλίδια που έμειναν κλειστά, για το σύστημα τηλεδιοίκησης που δεν δουλεύει, για το ποιος ήταν υπηρεσία εκείνη την ώρα και τόσα άλλα είναι, γιατί οι Δημοσιογράφοι που εσύ με τέτοιο ποταπό τρόπο βρίζεις, τα ανακάλυψαν και τα μετέδωσαν!

Τα έφεραν στη γνώση του κάθε Έλληνα.

Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο ΟΣΕ δε θα ήθελε με τίποτε να βγουν τα άπλυτα του στη φόρα. Ούτε η κυβέρνηση θα ήθελε να γνωστοποιηθούν όλα αυτά με τις καθυστερήσεις της. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να ξέρουν πολλοί για τις δικές του ευθύνες. Το υπουργείο Υποδομών θα ήθελε πολύ να μη μάθετε ποτέ για το Συστημα Τηλεδιοίκησης. Οι σταθμάρχες επίσης θα σκότωναν για να μην μαθευτεί ότι την κοπάνησαν στη βάρδια τους. Και ο Επιθεωρητής θα ήθελε πολύ να μη μάθει κανείς ότι πήρε αναρρωτική Περισσότερο από όσο ήθελες εσύ να μη μαθευτούν ποτέ οι πομπές του Στάθη.

Αλλά όλα είναι στο φως σήμερα. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει…

Και φυσικά όχι χάρη στη δική σου εκπομπή».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...