Ο Dwayne Johnson άφησε τις κόρες του να τον βάψουν ροζ (vid) - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ο Dwayne Johnson άφησε τις κόρες του να τον βάψουν ροζ (vid)

featured image


Ο «The Rock» Dwayne Johnson δεν διστάζει να δείξει ότι είναι ένας τρυφερός μπαμπάς που αφήνει τις κόρες του να τον κάνουν κυριολεκτικά ό,τι θέλουν.

Ο «The Rock» Dwayne Johnson δεν διστάζει να δείξει ότι είναι ένας τρυφερός μπαμπάς που αφήνει τις κόρες του να τον κάνουν κυριολεκτικά ό,τι θέλουν. Έτσι και έκαναν. Η 7χρονη Jasmine και η 4χρονη Tiana αποφάσισαν ότι θέλουν να τον βάψουν ροζ. Και εκείνος το υπέμεινε με χαρά.

Ανάρτησε δε και το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram. «Όχι, δεν χρειάζομαι περισσότερο μακιγιάζ», έγραψε ο Dwayne Johnson στο βίντεο που τον δείχνει με τις κόρες του, οι οποίες έχουν ζωγραφίσει ολόκληρο το κεφάλι του με έντονο ροζ χρώμα.



«Νομίζω ότι είμαι καλά. Αλήθεια αισθάνομαι ότι είμαι καλά». Ο Johnson έγραψε στη λεζάντα του ακόμα: «Μπαμπά, μπορούμε να σου κάνουμε ένα makeover; Όχι μωρό μου, ο μπαμπάς έχει μια συνάντηση μέσω ζουμ σε 10 λεπτά. Σε παρακαλώ θα είναι γρήγορο! Εντάξει, αλλά κάνε το γρήγορα. Και κάνε μόνο τα νύχια μου και κάνε με να φαίνομαι όμορφος».

Ο σταρ συνέχισε δε, γράφοντας πως η συνάντηση μέσω ζουμ ακυρώθηκε και οι κόρες του δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελούν. «Προσπαθώ επί μια ώρα να τρίψω το χρώμα από το κεφάλι και το πρόσωπό μου – δεν ήξερα ότι αυτό λερώνει το δέρμα. Θα έρθει μια στιγμή που αυτά τα πράγματα δεν θα έχουν καμία σημασία γι’ αυτές οπότε daddy’s in».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...