Αποχωρεί οικειοθελώς από το «Survivor All Star» ο Στάθης Σχίζας; - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Αποχωρεί οικειοθελώς από το «Survivor All Star» ο Στάθης Σχίζας;

featured image


Σύμφωνα με τα spoilers των τελευταίων ωρών, στο «Survivor All Star» έρχεται μια απρόσμενη αποχώρηση, με τον Στάθη Σχίζα να ανακοινώνει πως εγκαταλείπει οικειοθελώς το παιχνίδι μετά τα όσα του μετέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ωστόσο, το spoiler θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί μετά την προβολή του αποψινού επεισοδίου στον ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπουμε στο νέο τρέιλερ, ο Στάθης Σχίζας δείχνει να είναι προβληματισμένος μετά τις αποκαλύψεις της Ελευθερίας Ελευθερίου. «Προσπαθεί να διαλύσει έναν άνθρωπο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Με ποιο δικαίωμα να βάλει η Ελευθερία τα δικά μου τα προσωπικά μέσα στο παιχνίδι» αναρωτήθηκε ο περσινός νικητής του Survivor, καταγγέλλοντας τη συμπαίκτριά του ότι ήρθε και του είπε ένα τεράστιο ψέμα.



Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μαρτίκας, ο οποίος τόνισε ότι έχει προκληθεί σχίσμα στην ομάδα των κόκκινων. «Μ’ έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα, είμαι πάρα πολύ πιεσμένη, δεν θέλω τον εαυτό μου να βγαίνει εκτός εαυτού», απαντά σε συνέντευξή της η Κύπρια τραγουδίστρια.

Η κορύφωση της αντιπαράθεσης όμως έρχεται στο συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου ο Στάθης Σχίζας ξεσπά και σύμφωνα με πληροφορίες ανακοινώνει την έξοδό του από το παιχνίδι: «Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ανθρωποφάγο, έχω καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου και από την αξιοπρέπειά μου», αναφέρεται στο απόσπασμα του επεισοδίου, όπως αποκαλύπτει το νέο τρέιλερ.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...