Το έκανε ξανά η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor - "Τρέλανε" την κάμερα με αποκαλυπτικό μαγιό! (Vid) - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Το έκανε ξανά η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor - "Τρέλανε" την κάμερα με αποκαλυπτικό μαγιό! (Vid)

featured image


Νέο αποκαλυπτικό πλάνο από την διάσημη τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και ξεσηκώνει με τις εντυπωσιακές αναλογίες της…

Σέξι πλάνα πρόσφερε για άλλη μια φορά ο σκηνοθέτης του Survivor.

Έχουμε συνηθίσει την κάμερα να πέφτει πάνω στις όμορφες παρουσίες, ειδικά όταν εκείνες φορούν μαγιό και κάτι ανάλογο έγινε και με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Mπορεί κατά την είσοδό της στο παιχνίδι, η Κύπρια τραγουδίστρια, να ξέσπασε κατά του Μάριου Πρίαμου για τις εικόνες που είχε δει με τον ίδιο να φιλιέται με την Καρολίνα Καλύβα, τα πράγματα όμως όπως φαίνεται αλλάζουν.

Οι δύο τους έχουν έρθει ξανά κοντά και η ίδια δεν σταματάει να συζητάει για αυτόν. Κάπως έτσι η κάμερα την εντόπισε σε μία συζήτηση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όμως όλοι έμειναν στα μαγιό τους και ελάχιστοι έδωσαν προσοχή σε όσα είπαν!



Ιδού το ΒΙΝΤΕΟ:

Το νέο ζευγάρι στο Survivor – Τους… τσάκωσαν σε ερωτικές στιγμές στο δάσος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι τα δύο πρόσωπα του Survivor All Star που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες. Μετά την άφιξη της τραγουδίστριας στον Άγιο Δομίνικο τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αρχίσει να αλλάζουν…

Όπως αποκάλυψε στο Πρωινό μας ο Νίκος Παρτσώλης, η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται πως συγχώρησε τον Μάριο Πρίαμο για όλα όσα έγιναν και είδαμε στις οθόνες μας με την Καρολίνα Καλύβα. Μάλιστα, οι δυο τους είναι και πάλι ζευγάρι.

Ο Μάριος και η Ελευθερία περνούν κάποιες στιγμές απομονωμένοι από την υπόλοιπη ομάδα. Βέβαια, όταν πλησιάζουν οι κάμερες κινούνται πιο διακριτικά.

 





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...