Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντά τον «Ιησού από την Ναζαρέτ» – Η συνεργασία του Έλληνα «Survivor» με τον Βρετανό ηθοποιό Ρόμπερτ Πάουελ - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντά τον «Ιησού από την Ναζαρέτ» – Η συνεργασία του Έλληνα «Survivor» με τον Βρετανό ηθοποιό Ρόμπερτ Πάουελ

featured image


Λόγος γύρω… από το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει γίνει εδώ και μέρες, απ’όταν βγήκε στην φόρα η είδηση ότι ο γνωστός επιχειρηματίας, μετά την ανακοίνωση ότι θα μπει στην Γη της Ελιάς, θα ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας και θα βρεθεί σε ένα αρκετά ενδιαφέρον cast.

Ο προπονητής θαλάσσιου σκι θα πρωταγωνιστήσει στη διεθνή συμπαραγωγή Queen of Heaven αλλά και στην ταινία τρόπου «The sessions: a hip hop horror story»

Οι λεπτομέρειες για τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου

Σε ό,τι αφορά την πρώτη ταινία θα τον δούμε να υποδύεται τον Άγιο Λογγίνο τον Εκατόνταρχο ανάμεσα σε ένα εκλεκτό καστ με πλειάδα Ελλήνων ηθοποιών που θα τον πλαισιώνει.



Ανάμεσα στους ηθοποιούς που έχουν επιλεγεί για τη σειρά είναι ο Τάσος Νούσιας, ο Γιώργος Καραμίχος, η Θεοφανία Παπαθωμά, η Μαρία Αλιφέρη, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Νίκος Αναδιώτης, η Κατερίνα Μισιχρόνη, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και άλλοι. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Χρήστου Κούτρα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στην ίδια ταινία θα παίξει και ο Robert Powell, ο θρυλικός πρωταγωνιστής του «Ιησού από τη Ναζαρέτ».

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από αυτή του την απόφαση ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε με την παραγωγή του ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του Survivor all star, όπως είπε στο Night Out.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...