Δολοφονία Καραϊβάζ – Αυτοί είναι οι «5» εκτελεστές που αναφέρονται στην δικογραφία - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Δολοφονία Καραϊβάζ – Αυτοί είναι οι «5» εκτελεστές που αναφέρονται στην δικογραφία

featured image


Όχι ένα ούτε δυο αλλά πέντε ονόματα εμπεριέχονται στην δικογραφία της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, οι δύο είναι οι συλληφθέντες, ενώ για τους άλλους τρεις, τα ονόματά τους είναι στη δικογραφία, δεν υπάρχουν ακόμα ικανά επιβαρυντικά στοιχεία ώστε να εκδοθούν ακόμα εντάλματα σύλληψης.

Οι δύο συλληφθέντες είναι ένας 40χρονος μποντιμπίλντερ έχει κατηγορηθεί το 2015 μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, σωματική βλάβη και το 2018 για απειλή, ενώ ο 48χρονος αδελφός του, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ληστεία το 2012 μαζί με τον 40χρονο και δύο ακόμα άτομα.

Σε ό, τι αφορά στα άλλα τρία ονόματα, πρόκειται για:

Έναν 53χρονο, ο οποίος επονομάζεται «θαμνάκιας», «μεγάλος» ή «τρελός» εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης για εγκληματική οργάνωση, και μάλιστα ήταν συγκατηγορούμενος με κάποιους από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ μάλιστα τον Ιούλιο του 2020 είχε γίνει και ο ίδιος στόχος απόπειρας ανθρωποκτονίας έξω από ένα πάρκινγκ ενός ζαχαροπλαστείου στη Βούλα και είχε γλιτώσει γιατί κατέφυγε στο θωρακισμένο του όχημα. Η εμπλοκή του στην υπόθεση, τουλάχιστον έως στιγμής, έχει να κάνει σε μια «καραμπόλα ενδιάμεσων» για την προμήθεια των καρτών SIM των «επιχειρησιακών» κινητών τηλεφώνων από το Μπαγκλαντές που αγοράστηκαν από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Πανόρμου και χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι.



Έναν 54χρονο, φερόμενο ως οδηγός του βαν που φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε την παραμονή, αλλά και την ημέρα της ανθρωποκτονίας. Κι αυτός έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία, και εκβίαση, και ήταν συγκατηγορούμενος με τον «θαμνάκια». Εξετάζεται η σύνδεση του υπευθύνου του καταστήματος με τον 54χρονο και τον «θαμνάκια». Τα κινητά των συλληφθέντων ήταν σε αδρανοποίηση την προηγουμένη και την ημέρα της δολοφονίας.

Έναν 50χρονο «βοηθό», ο οποίος δεν έχει κατηγορηθεί για οποιαδήποτε αιτία, και κατέχει νόμιμη άδεια κυκλοφορίας. Σημειώνεται ότι ο διάλογος ενός από τους συλληφθέντες, του 40χρονου, με συγγενή του την ημέρα της σύλληψης, 26 Απριλίου, είναι αποκαλυπτικός.

Ο 40χρονος προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί το βαν βρέθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή, να δημιουργήσει άλλοθι επειδή ξέρει ότι παρακολουθείται με τον αδελφό του, ωστόσο η συγγενής φαίνεται να το… καταρρίπτει.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...