«Θα κινηθώ νομικά»: Έξαλλη η Θεοφανία Παπαθωμά για την υπόθεση Γεωργούλη - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

«Θα κινηθώ νομικά»: Έξαλλη η Θεοφανία Παπαθωμά για την υπόθεση Γεωργούλη

featured image


Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προανήγγειλε η Θεοφανία Παπαθωμά, μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, στην οποία είχε γράψει με νόημα ότι «αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…»

Όπως αναφέρει το protothema.gr, με νέα της ανάρτηση, η ηθοποιός αναφέρει ότι «η ελευθερία του λόγου καταστρατηγείται και κακοποιείται βάναυσα. Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν». Η ίδια ξεκαθάρισε ότι «αν δεν ανακαλέσουν όσοι έπιασαν το όνομά μου στο στόμα τους, προειδοποιώ ότι θα κινηθώ νομικά. Ευκαιρία να κάνω λίγο practice».



Αναφερόμενη και πάλι στην υπόθεση, σημείωσε: «Τον Αλέξη τον γνωρίζω χρόνια. Είναι ένα καλοσυνάτο και ευγενικό παιδί. Δεν τον έχω ικανό για μια τέτοια πράξη. Αν στο μεταξύ τρελάθηκε και κάνει αξιόποινες πράξεις, γι’ αυτό θα αποφανθεί η δικαιοσύνη κι όχι εμείς. Δεν έχω πρόθεση να αμφισβητήσω τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος, δεν υποθάλπω εγκληματίες, το αντίθετο αντιδρώ σε οποιαδήποτε δολοφονία προσωπικότητος και ζωής βάσει πληροφοριών», κάνοντας λόγο για λογική σκέψη που εξέφρασε, χωρίς περαιτέρω σκοπό.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...