«Κόκαλο» οι Γιατροί – Πήγε στο νοσοκομείο με έναν λαμπτήρα στον πρωκτό του - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

«Κόκαλο» οι Γιατροί – Πήγε στο νοσοκομείο με έναν λαμπτήρα στον πρωκτό του

featured image


Σε ένα περίεργο περιστατικό, ένας άνδρας στην Κολομβία βρέθηκε να έχει μια λάμπα κολλημένη στον πρωκτό του. Ο 53χρονος ασθενής είχε πάει σε τοπικό νοσοκομείο παραπονούμενος για πόνο στον πρωκτό του.

Οι γιατροί αρχικά δεν βρήκαν τίποτα κατά τη διάρκεια της φυσικής εξέτασης, αλλά μια ακτινογραφία αποκάλυψε μια μεγάλη λάμπα σφηνωμένη μέσα του. Δεν ήταν σαφές πώς έφτασε ο λαμπτήρας εκεί, αλλά προηγούμενες περιπτώσεις υποδηλώνουν ότι μερικοί άνθρωποι έβαλαν αντικείμενα στο πόδι τους για σ3ξουαλική ευχαρίστηση.

Οι γιατροί είπαν ότι ο ασθενής ήταν τυχερός που ο βολβός δεν είχε σπάσει. Δεν είναι σαφές πώς αφαιρέθηκε ο λαμπτήρας ή εάν το άτομο υπέστη μακροχρόνια βλάβη. Ο Δρ Τζούλιαν Πυλόρι, γαστρεντερολόγος στην Κολομβία, δημοσίευσε το περιστατικό στο Διαδίκτυο, γράφοντας:

“Δεν ψηλαφάται στην ορθική εξέταση. Ξένο σώμα, άγνωστο. Ενδοσκοπική αφαίρεση;” Η υπόθεση προκάλεσε πολλά σχόλια στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης μιας από τον γαστρεντερολόγο Δρ Keith Siau με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος έγραψε: «Συγγνώμη, δεν έχω έξυπνες ιδέες».



''Πάγωσαν'' οι Γιατροί! Πήγε στο νοσοκομείο με έναν λαμπτήρα στον πρωκτ0 του

Ένας άλλος γιατρός, ο γαστρεντερολόγος Δρ Ikram Tirmizi με έδρα το Πακιστάν, πρότεινε ότι θα μπορούσε να εφαρμοστεί αναρρόφηση για την αφαίρεση του αντικειμένου.

Σύμφωνα με τη Δρ Άλις Μάρεϊ, χειρουργό παχέος εντέρου στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, μια «ολόκληρη σειρά» αντικειμένων κολλάει στην πλάτη των ανθρώπων, όπως μπουκάλια κρασιού, δοχεία αποσμητικού, ράγα κουρτίνας μπάνιου, κλειδιά, πλαστικό φίδι παιχνίδι, γερβίλος και σεξουαλικά παιχνίδια. Είπε ότι όταν έρχονται ασθενείς, μερικές φορές είναι απλό να το διαχειριστείς, απαιτώντας λίγη επιμονή στο ER με πολύ λιπαντικό και μερικά βασικά όργανα για να πιάσεις το πράγμα και να το τραβήξεις απαλά προς τα έξω.

Ωστόσο, οι γιατροί είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να μην βλάψουν τους σφιγκτήρες του πρωκτού. Σε σενάρια χειρότερης περίπτωσης, όπου ένα αντικείμενο είναι πολύ μακριά για να αφαιρεθεί, μπορεί να υπάρξει μια σημαντική λειτουργία για να αφαιρεθεί το αντικείμενο.

Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει προηγουμένως ότι όταν τα αντικείμενα κολλήσουν στο ορθό, μπορεί να οδηγήσουν στο σχηματισμό κενού. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι όταν κάποιος τραβάει ένα αντικείμενο για να προσπαθήσει να το αφαιρέσει, το κενό το αναγκάζει να ταξιδέψει περισσότερο μέσα του.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...