Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είχε διαγνωστεί η γυναίκα που κατήγγειλε τον Γεωργούλη - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είχε διαγνωστεί η γυναίκα που κατήγγειλε τον Γεωργούλη

featured image


Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διαγνώστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, έπειτα από την καταγγελόμενη κακοποίησή της, η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η γυναίκα φέρεται να πήγε σε φαρμακείο για τα τραύματά της, υπήρχε σύσταση του φαρμακοποιού να πάει σε ιατροδικαστή για να καταγράψει τα τραύματά της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όσο για το γιατί η καταγγελία έγινε αρχικά χωρίς να αναφερθεί το όνομα του καταγγελόμενου θύτη, ενώ στη συνέχεια προσωποποιήθηκαν, το MEGA αναφέρει πως το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη όταν τον είδε να συμμετέχει σε καμπάνια για το #metoo στα μέσα του 2020. Επρόκειτο για ευρωπαϊκή καμπάνια για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η έρευνα των βέλγικων αρχών, έγιναν με αργό ρυθμό λόγω του covid και εξαιτίας των υποθέσεων που είχαν συσσωρευτεί. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ακόμα και πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του φερόμενου θύματος, πληροφορήθηκαν την υπόθεση από τα ΜΜΕ.



Πληροφορίες για δεύτερη καταγγελία

Για το αν υπάρχει και άλλη καταγγελία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται πως το 2019 είχε κληθεί να εργαστεί μια κοπέλα από την Θεσσαλονίκη η οποία έκανε μια μαθητεία εκεί. Αυτή φαίνεται να έχει παραπονεθεί ότι υπήρξε μια απόπειρα κακοποίησης από τον κ. Γεωργούλη. Ρωτήθηκε από στελέχη του ευρωκοινοβουλίου τι έχει συμβεί αλλά δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Και μάλιστα ο συνεργάτης του κ. Γεωργούλη που είχε μεσολαβήσει για να δουλέψει εκεί η κοπέλα έχει επίσης αποχωρήσει από το πλευρό του

Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια αποκάλυψε μιλώντας επίσης στο Live News η κα Ζέφη Δημαδάμα αντιπρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Όπως είπε, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σοβαρά ποινικά αδικήματα και οι βελγικές αρχές κάνουν μια μεγάλη έρευνα με μεγάλη καθυστέρηση. Είπε ακόμα ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες και πρόσθεσε ότι υπάρχουν και ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν αυτά τα οποία η ίδια καταγγέλλει.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...