«Δε με βολεύει να μένω γυμνός, ξυπνάνε όλα μου τα ένστικτα και ή θα κυνηγάω κανέναν ή θα με κυνηγάνε» - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

«Δε με βολεύει να μένω γυμνός, ξυπνάνε όλα μου τα ένστικτα και ή θα κυνηγάω κανέναν ή θα με κυνηγάνε»

featured image


Στο πόσο άνετα νιώθει όταν είναι γυμνός αναφέρθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης μιλώντας για την παράσταση, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν είναι κάτι που του αρέσει πολύ να το κάνει δημόσια.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί «Άντρες έτοιμοι για όλα».

Μίλησε για το γεγονός ότι είναι γυμνός με ένα καπέλο και αναφέρθηκε στο αν νιώθει άνετα μ’ αυτό.

«Στην παράσταση κάνουμε κανονικό στριπτίζ, μένουμε χωρίς τίποτα, μόνο με ένα καπέλο αστυνόμου στα γεννητικά μας όργανα. Όποιος είναι σβέλτος και γρήγορος, λίγο κ@@@@κι μπορεί να βλέπει», είπε αρχικά ο ηθοποιός.



Για το θάρρος που χρειάζεται για να είναι γυμνός τόνισε: «Δεν είναι καημός μου ή το είχα αυτό να παίξω μια παράσταση γυμνός. Το έχω πολύ μακριά ή και καθόλου ας πούμε. Αλλά υπό συνθήκες έτσι όπως γίνεται και έτσι όπως κατέληξε δηλαδή γιατί και στις πρόβες πρέπει να σου πω ότι είχαμε το άγχος όλοι μας. Όχι μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες. Στην πορεία όμως είναι πολύ κουλ και άνετο, δεν ενοχλείται κανείς, δεν βλέπει κανείς. Ούτε εμείς βλέπουμε», συμπλήρωσε.

«Για να καταλάβεις είναι ελάχιστες οι φορές που βρέθηκα σε παραλία γυμνιστών. Δεν με βολεύει να μένω γυμνός. Ξυπνάνε όλα μου τα ένστικτα και λέω τώρα ή θα αρχίσω να κυνηγάω κανέναν, κατάλαβες; Ή θα αρχίσουν να με κυνηγάνε, άσε καλύτερα. Δεν μου βγαίνει», κατέληξε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...