Χάκερ «έγδυσαν» συζύγους στρατιωτικών – Πώς πιάστηκε στη «φάκα» αισθησιακή γυναίκα συνταγματάρχη - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Χάκερ «έγδυσαν» συζύγους στρατιωτικών – Πώς πιάστηκε στη «φάκα» αισθησιακή γυναίκα συνταγματάρχη

featured image


Μέσα στην ανείπωτη φρίκη του, ο πόλεμος στην Ουκρανία είχε και ένα «ροζ» επεισόδιο, που κατέληξε σε κατασκοπική και επικοινωνιακή πανωλεθρία των Ρώσων.

Βασικό θύμα του η εμφανίσιμη σύζυγος του συνταγματάρχη Σεργκέι Ατροσένκο, του Ρώσου αξιωματικού, που φέρεται υπεύθυνος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Μαριούπολη.

Η 40χρονη Λίλια Αλεξάντροβα Ατροσένκο -που γενικά αρέσκεται να στέλνει αποκαλυπτικές της πόζες στον σύζυγό της- πείστηκε να στείλει αισθησιακές φωτογραφίες της ίδιας και των συζύγων μελών του συντάγματος του άντρα της σε Ουκρανούς χάκερ, καθώς και φωτογραφίες που ταυτοποιούν και άλλους αξιωματικούς,μαζί με ευαίσθητες στρατιωτικές πληροφορίες. Εκείνοι με τη σειρά τους τις διέρρευσαν σε όλο το Διαδίκτυο!

Πίσω από την πικάντικη ιστορία κρύβεται η δράση της ουκρανικής ομάδα χάκερ Cyber Resistance και της εθελοντικής οργάνωσης Inform Napalm, που αποκάλυψαν ότι ο συνταγματάρχης Σεργκέι Ατροσένκο -διοικητής του 980ου Ρωσικού Συντάγματος Αεροπορίας Εφόδου- είναι αυτός που διέταξε δύο πολεμικά αεροπλάνα να βομβαρδίσουν το θέατρο της Μαριούπολης στις 16 Μαρτίου 2022, σκοτώνοντας εκατοντάδες αμάχους.

Το θέατρο χρησιμοποιούνταν ως αεροπορικό καταφύγιο και είχε τη λέξη «ΠΑΙΔΙΑ» γραμμένη με τεράστια γράμματα στην εξωτερική αυλή του. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι ο Ατροσένκο διέταξε τον αεροπορικό βομβαρδισμό και του μαιευτηρίου της Μαριούπολης, παραδίδοντας τα αποδεικτικά στοιχεία τους στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.



Αφού χάκαραν επί μήνες την ηλεκτρονική αλληλογραφία του συνταγματάρχη, οι Ουκρανοί ακτιβιστές στη συνέχεια παρέστησαν αξιωματικούς από το σύνταγμά του και ζήτησαν από τη γυναίκα του να οργανώσει μια «πατριωτική φωτογράφιση» συζύγων και φιλενάδων, για τους άνδρες τους στην πρώτη γραμμή. Εκείνη έπεσε στην παγίδα και στις 16 Μαρτίου 2023 – ακριβώς ένα χρόνο από την ημέρα που ο άντρας της φέρεται να διέταξε τον αποτρόπαιο βομβαρδισμό του θεάτρου της Μαριούπολης- η Λίλια επιτέλεσε το… πατριωτικό της καθήκον στέλνοντας στους χάκερ το επίμαχο υλικό. Πέρα από τις αισθησιακές φωτογραφίες, περιέχει και πολλές, που δείχνουν τις 12 συζύγους να ποζάρουν με τις στολές των αντρών τους σε αεροδρόμιο, δίνοντας στους Ουκρανούς όλες τις πληροφορίες για να εντοπίσουν αρκετούς ακόμη Ρώσους διοικητές, που συμμετείχαν στην καταστροφή του λιμανιού της Αζοφικής.

Το ρωσικό ξεγύμνωμα ήταν και μεταφορικό, καθώς οι χάκερ δημοσίευσαν στο Ιντερνετ χείμαρρο προσωπικών δεδομένων του Ατροσένκο, λίστες με τους πιλότους υπό τις διαταγές του και διάφορες λεπτομέρειες αποστολών, που παρέδωσαν στις υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας.

Η ειρωνεία είναι ότι μόλις δύο ημέρες αφότου οι χάκερ έλαβαν το υλικό από τη Λίλια, το σύνταγμα του Ατροσένκο τιμήθηκε με διάταγμα του Πούτιν για τον «ηρωισμό και την ανδρεία του». Φυσικά, το γαργαλιστικό υλικό με τις παραπλανημένες συζύγους δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη στο Διαδίκτυο…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...