Νέα Κίνηση Ατζούν μετά τον σάλο – Επιστρέφουν οι “τιμωρημένοι” στο «Survivor» - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Νέα Κίνηση Ατζούν μετά τον σάλο – Επιστρέφουν οι “τιμωρημένοι” στο «Survivor»

featured image


Οι συνεχείς παραβιάσεις των κανονισμών και τα νούμερα τηλεθέασης που δεν ικανοποιούν το κανάλι, υποχρεώνουν τον Τούρκο παραγωγό να φέρει μεγάλες αλλαγές και ανατροπές στο ριάλιτι.

Οσοι χαρακτηρίζουν… γάτα τον Ατζούν Ιλιτζαλί, έχουν πλέον έναν ακόμη λόγο για να υποκλίνονται στην εξυπνάδα του Τούρκου παραγωγου.

Την ώρα που το Survivor All Star βάλλεται από παντού, τη στιγμή που ακόμα και μέσα στον ΣΚΑΪ ακούγονται φωνές για «ξεκούραση» του πρότζεκτ μετά το φετινό φιάσκο, ο Ατζούν όχι μόνο δεν έχει σκοπό να το αποσύρει, αλλά ουσιαστικά προαναγγέλει τη διεξαγωγή ενός άτυπου Survivor All Star 2.

Ο Τούρκος παραγωγός, για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, ξεκαθάρισε πως Survivor θα διεξαχθεί κανονικότατα και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.



Γνωρίζει καλά πως αυτό είναι το υπέρ-όπλο που διαθέτει αυτή τη στιγμή και πληροφορίες αναφέρουν ότι προτίμησε να «ξεκουράσει» για μια σεζόν το Voice και όχι το Survivor.

Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλειστεί πλέον το ενδεχόμενο, να δούμε στο επόμενο Survivor να δίνεται η ευκαιρία σε παίκτες που αποβλήθηκαν από το φετινό και δεν θα έχουν νομικές περιπέτειες με την παραγωγή, να διεκδικήσουν το επόμενο τρόπαιο.

Ουσιαστικά, θα πρόκειται για μια μίξη παλαιών και εντελώς νέων παικτών και ίσως να ετοιμάζει και μια πολύ μεγάλη έκπληξη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Ατζούν, καθώς προτίθεται να αλλάξει ουκ ολίγα δεδομένα ως προς το οργανωτικό κομμάτι και τα μέλη της παραγωγής που χρεώθηκαν το φετινό φιάσκο.

Πηγή: dokari.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...