Έτσι τους έπιασαν: Στο “φως” 1η φορά οι φωτογραφίες των δολοφόνων του Καραϊβάζ, η λεπτομέρεια που τους “πρόδωσε” - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Έτσι τους έπιασαν: Στο “φως” 1η φορά οι φωτογραφίες των δολοφόνων του Καραϊβάζ, η λεπτομέρεια που τους “πρόδωσε”

featured image


Δολοφονία Καραϊβάζ: Και ενώ η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για να μπορέσουν οι αρχές να φτάσουν και στους ηθικούς αυτουργούς της εν ψυχρό δολοφονίας του δημοσιογράφου, δόθηκαν στην δημοσιότητα δύο εικόνες οι οποίες οδήγησαν τελικά τις αρχές στους δύο δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Στο “φως” 1η φορά οι φωτογραφίες των δολοφόνων του Καραϊβάζ

Τα 2 αυτά καρέ φωτογραφιών δείχνουν το φορτηγάκι αλλά και την μηχανή που φέρεται να χρησιμοποίησαν οι δύο προφυλακισμένοι για τον φόνο του δημοσιογράφου. Και έχει “τραβηχτεί” λίγο πριν τη δολοφονία και ενώ οι εκτελεστές πηγαίνουν προς τον τόπο του εγκλήματος.

Στο πρώτο καρέ της φωτογραφίας διακρίνεται η μηχανή των δραστών με έναν αναβάτη και στο ίδιο υλικό υλικού προπορεύεται το ύποπτο βανάκι το οποίο ανήκει στην εταιρεία καθαρισμού με την οποία έχει σχέση ο ένας από τους δύο προφυλακισμένους για τη δολοφονία.

Δολοφονία Καραϊβάζ: H λεπτομέρεια που τους “πρόδωσε”

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το ίδιο βανάκι είχε καταγραφεί σε κάμερες και την προηγούμενη ημέρα, οπότε και κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με υπόπτους για τη δολοφονία.



Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαίωσαν τις υποψίες τους όταν εντόπισαν το συγκεκριμένο βανάκι έξω από το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ και την προηγούμενη της δολοφονίας.

Ως τις 14 Μαρτίου του 2022 το λευκό βαν “υποστήριξης” και η κοινή πορεία με το σκούτερ των δραστών, τα “επιχειρησιακά” τηλέφωνα των δολοφόνων και οι “παύσεις” λειτουργίας των κινητών τηλεφώνων συλληφθέντων και εμπλεκόμενων στην υπόθεση ήταν αυτά που οδήγησαν τις αρχές στις συλλήψεις.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η φωτογραφία στο Facebook μιάμιση ώρα μετά την εκτέλεση

Βοήθεια στις έρευνες έδωσε και μια φωτογραφία στο Facebook 1 ώρα και 20 λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου που έδειχνε έναν από τους συλληφθέντες να ποζάρει μαζί με έναν 50χρονο, αγκαλιασμένοι στον Ασπρόπυργο

Ο εν λόγο 50χρονος αναφέρεται επίσης στην δικογραφία, ενώ τόσο για τον ίδιο, για τους 2 συλληφθέντες και ακόμα ένα άτομο υπήρξε ανώνυμη καταγγελία για άλλη δολοφονία εκτός εκείνης του Γιώργου Καραϊβάζ, κάτι που ενεργοποίησε τις Αρχές στην έρευνα των κινητών τους.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέα ντοκουμέντα με τους δύο συλληφθέντες – Όλες οι πληροφορίες





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...