Άρτα - Ξέχασε το 5,5 μηνών παιδί του στο αυτοκίνητο και έχασε την ζωή του - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Άρτα - Ξέχασε το 5,5 μηνών παιδί του στο αυτοκίνητο και έχασε την ζωή του

featured image


Αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε, νωρίς σήμερα το πρωί, στην Άρτα όταν 37χρονος ξέχασε το 5,5 μηνών παιδί του, στο αυτοκίνητο.

Ο 37χρονος το έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για να το μεταφέρει αρχικά στον βρεφονηπιακό σταθμό κι έπειτα να συνεχίσει για τη δουλειά του, καθώς εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία της Άρτας. Ωστόσο, δεν το πήγε ποτέ στον σταθμό. Αντίθετα, πάρκαρε το ΙΧ του, το κλείδωσε και στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό του όχημα για να συνεχίσει τη δουλειά του, ενώ δεν είχε αντιληφθεί ότι ξέχασε το 5,5 μηνών κοριτσάκι δεμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.



Η ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του παιδιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει. Εκεί, όπως μεταδίδει το Mega, οι υπεύθυνοι της είπαν ότι το παιδί δεν ήρθε σήμερα στον σταθμό κι όταν εκείνη κάλεσε έντρομη τον σύζυγό της έλαβε την απάντηση «κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο». Ο πατέρας του βρέφους έσπευσε στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του. Το βρέφος μεταφέρθηκε στις 14:55 στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για να το κρατήσουν στη ζωή.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...