Αυτός ο άνθρωπος κληρονόμησε την περιουσία του – Η εντολή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Αυτός ο άνθρωπος κληρονόμησε την περιουσία του – Η εντολή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

featured image


Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή στις 10 Μαρτίου 2022, αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη περιουσία. Ποιος άνθρωπος την κληρονόμησε και ποια εντολή είχε δώσει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο αείμνηστος επιχειρηματίας;

Λίγα χρόνια πριν «φύγει» ο Δημήτρης Κοντομηνάς θέλησε να φτιάξει τη διαθήκη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοντομηνάς -με δεδομένη και την πώληση του καναλιού της Κάντζας τότε – είχε κρίνει πως αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή στιγμή για να βάλει σε τάξη τα οικονομικά και να προχωρήσει στο μοίρασμα της περιουσίας του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο επιχειρηματίας άφησε το σύνολο σχεδόν όσων κατέχει στη μοναχοκόρη του, Μαρία. Εκείνη είναι πλέον η ιδιοκτήτης και των σπιτιών που διαθέτει στη Βαρυμπόμπη όπως και στο Μανχάταν.

Η εξασφάλιση της Μαρίας αποτελούσε, φυσικά, το πρώτο μέλημα για τον Κοντομηνά. Της έχει μεγάλη αδυναμία και θέλει να μην λείψει τίποτα τόσο σε εκείνη όσο και στην οικογένειά της. Από εκεί και πέρα, ο Κοντομηνάς αποφάσισε να δώσει στη σύντροφό του, Λόρι Χόλκομπ, το διαμέρισμα στο οποίο ζούσαν στις ΗΠΑ.



Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Δημήτρης Κοντομηνάς

Η 56χρονη Ελληνοαμερικανίδα καθηγήτρια Πανεπιστημίου στην Ουάσινγκτον, μετανάστευσε για χάρη του στην Ελλάδα, όμως η 32 ετών κόρη της, οι γονείς, τα αδέλφια και τα ανίψια της έμειναν πίσω στην Αμερική. Η Χόλκομπ βρίσκεται στο πλευρό του άλλοτε ισχυρού άντρα των media από το 2016. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού του Κοντομηνά στις ΗΠΑ και από τότε είναι αχώριστοι.

Η εντολή του Δημήτρη Κοντομηνά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τέλος, ο επιχειρηματίας δεν ξέχασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η εντολή που έχει δώσει στους ανθρώπους του αναφορικά με τη Ροδίτισσα παρουσιάστρια, ήταν να μην την ενοχλήσει κανένας και να μην εγείρει ποτέ θέμα σχετικά με τις οικονομικές της απολαβές από τη συνεργασία της με τον Alpha τα προηγούμενα χρόνια. Τα χρήματα που έλαβε προβλέπονταν στις συμφωνίες που είχε κάνει με τη διεύθυνση του σταθμού και ως εκ τούτου όλα ήταν καλώς καμωμένα, κατά τον Κοντομηνά.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...