Κατσαφάδος – Μελάς: Τους ενώνει ο Πειραιάς… και οι Κάλπες! (φωτο) - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Κατσαφάδος – Μελάς: Τους ενώνει ο Πειραιάς… και οι Κάλπες! (φωτο)

featured image


– Μια στενή συνεργασία Κατσαφάδου – Μελά αλλάζει όλα τα δεδομένα στον Πειραιά στις Εθνικές Εκλογές 2023

– Δείτε τι σχολιάσαν στο PP κομματικοί, επιχειρηματικοί και αυτοδιοικητικοί κύκλοι του Πειραιά για το μήνυμα που στέλνει η «συμπόρευση» Κατσαφάδου – Μελά

– Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κοινή εκδήλωση στην οικεία Κορκίδη παρουσία εκατοντάδων Πειραιωτών

Φουντώνει το πολιτικό παρασκήνιο στην Α Πειραιά & Νήσων, σχεδόν 15 μέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η μάχη των υποψηφίων κορυφώνεται ενώ σε εκλογικές περιφέρειες όπως αυτή του Λιμανιού που ακόμα και π τελευταίος σταυρός ενδεχομένως να κρίνει το αποτέλεσμα… μετρά διπλά!

Σε αυτό το πλαίσιο και ενώ ο κάθε υποψήφιος Βουλευτής έχει θέσει τους προσωπικούς του στόχους, ξεδιπλώνονται και οι αντίστοιχες εκλογικές στρατηγικές μέσω κοινών εμφανίσεων, «γραμμών» προς τα στελέχη και τους ψηφοφόρους σχετικά με το δεύτερο σταυρό κλπ…

Μια τέτοιους είδους εκλογική συνεργασία φαίνεται να έχει αναπτυχθεί – συζητιέται έντονα στο παρασκήνιο εδώ και καιρό – μεταξύ του Υφυπουργού Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου και του Βουλευτή Γιάννη Μελά!

Όπως αποκαλύπτει το Piraeus Press μάλιστα, οι δυο τους συμμετείχαν σε κοινή πολυπληθή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (και πεθερός του Γιάννη Μελά) Βασίλης Κορκίδης!

Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι κατά το παρελθόν ο Βασίλης Κορκίδης έχει στηρίξει εκλογικά τον Κώστα Κατσαφάδο!

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν σημαίνοντα πρόσωπα του Πειραιά από το χώρο της αυτοδιοίκησης, της ναυτιλίας και του επιχειρείν, εκπρόσωποι φορέων και κομματικά στελέχη.

Το «μήνυμα» της εκδήλωσης

Καλά γνωρίζοντες τα εσωκομματικά της ΝΔ στον Πειραιά, ανέφεραν στο PP ότι το μήνυμα που εστάλη από τη χθεσινή εκδήλωση στην οικεία Κορκίδη ήταν ξεκάθαρο…

«Δισταυρία Κατσαφάδος – Μελάς» τόνισε στο Piraeus Press Αντιδήμαρχος Πειραιά που έδωσε το παρών, ενώ άλλος Αντιδήμαρχος ανέφερε ότι «Αυτοί οι δυο θα πάνε χέρι χέρι μέχρι τις Εκλογές»!



Επιφανής επιχειρηματίας του Πειραιά επισήμανε στο PP ότι «Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως Βασίλης Μιχαλολιάκος και Παναγιώτης Μελάς συμπορεύθηκαν αρμονικά για δεκαετίες στον Πειραιά»… θέλοντας να τονίσει την καλή σχέση και συνεργασία του πεθερού του Κώστα Κατσαφάδου με τον πατέρα του Γιάννη Μελά αντίστοιχα.

Το ίδιο όμως φαίνεται ότι συμμερίζονται και τα «απέναντι» εσωκομματικά στρατόπεδα, καθώς μόνο τυχαία δε θεωρούν τη συμπόρευση πρωτοκλασάτων κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών με το δίδυμο Κατσαφάδου – Μελά!

Μάλιστα ένα ιστορικό στέλεχος της ΝΔ του Πειραιά σχολίασε απλά και κατηγορηματικά σε ερώτησή μας σχετικά με την ενδεχόμενη συνεργασία Κατσαφάδου – Μελά: «Τη θεωρούμε δεδομένη και κινούμαστε αναλόγως»…

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι οι επόμενες μέρες μέχρι και το κλείσιμο της κάλπης το βράδυ της 21ης Μαΐου αναμένονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στο μεγάλο λιμάνι!

Πάρτε μια μικρή γεύση από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το PP από τη χθεσινή κοινή εκδήλωση Κατσαφάδου – Μελά:

piraeuspress.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...