Γερολυμάτος για Στηβ Κακέτση – «Δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε» - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Γερολυμάτος για Στηβ Κακέτση – «Δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε»

featured image


Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών με την υγεία του να έχει επιδεινωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Ο στενός του φίλος Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε για τον θάνατο του επιχειρηματία στην εκπομπή «Γεια Σου».

«Είμαι χαρούμενος με το συμβάν. Δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε. Θα στεναχωριόμουν πολύ ζούσε φυτό, όπως ήταν τον τελευταίο καιρό. Ο Θεούλης ήθελε να αναπαύσει την ψυχούλα του και τον πήρε γιατί αυτός ήταν γίγαντας. Οι άνθρωποι που είναι υπερήφανοι και λιοντάρια στη ζωή, θα πρέπει να έχουν ωραίο τέλος. Το μοναδικό πράγμα που εύχομαι για τη ζωή μου είναι να έχω ένα ωραίο και υπερήφανο τέλος. Για αυτό το είπα αυτό, σε κόντρα για κάποιους άλλους. Με τον Στηβ ήμασταν σαν αδέρφια. Είμαι ο μοναδικός καλλιτέχνης/τραγουδιστής που θα μπορούσα να πω ότι ήμουν αληθινός φίλος του. Μου είχε εκμυστηρευτεί όλα τα μυστικά. Ήμασταν κολλητοί» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.



«Πέρασε δυσκολίες οικονομικές, τις οποίες αντιμετώπισε με έναν πολύ δυνατό τρόπο. Μέσα από τις στάχτες του γεννήθηκε. Ήταν έτοιμος να πεθάνει οικονομικά τρεις φορές. Δεν είχε διάθεση για ζωή μετά την οικονομική κατάρρευση. Ήταν απομονωμένος και αποτραβηγμένος από όλους. Συνάντησε αχαριστία. Τώρα οι καλλιτέχνες στεναχωριούνται για την απώλειά του αλλά όταν ήταν επιχειρηματίας στην πραγματική ζωή δεν είχαν στεναχωρηθεί για εκείνον. Ο Στηβ ήταν απέναντι σε όλους εντάξει, όχι το αντίθετο» τόνισε ο Γιώργος Γερολυμάτος.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...