Αυτός είναι ο λόγος που ο Άκης Πετρετζίκης έβαλε λουκέτο στα μαγαζιά του - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Αυτός είναι ο λόγος που ο Άκης Πετρετζίκης έβαλε λουκέτο στα μαγαζιά του

featured image


Άκης Πετρετζίκης: Τα τρία καταστήματα έκλεισαν και όλη η εταιρεία τελεί υπό εκκαθάριση

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα τα μαγαζιά εστίασης του Άκη Πετρετζίκη σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή, έκλεισαν οριστικά, ενώ όλη η εταιρεία, σύμφωνα με το ΓΕΜΗ, τελεί υπό εκκαθάριση.

Όπως αποκάλυψε ο Άγγελος Βουράκης στο Πρωινό μας, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μία νέα εταιρία στις 28 Μαρτίου, την «Akis Petretzikis Hub» που έχει ως σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering και άλλα.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γεωργιάδης τόνισε ότι ο σεφ θέλει να περνάει χρόνο με την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να αφήσει αυτή τη δραστηριότητα.

Άκης Πετρετζίκης: Τίτλοι τέλους για την εταιρεία έρχονται μετά από πέντε χρόνια, καθώς ιδρύθηκε το 2018

Τα καταστήματα Kitchen Lab και Burger AP στην Αγία Παρασκευή ήταν διαρκώς γεμάτα από κόσμο, ενώ η εταιρεία άνοιξε καταστήματα στη Γλυφάδα, στην οδό Λαζαράκη, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστούς και ακριβούς δρόμους της περιοχής και στο Σύνταγμα.Τα οικονομικά αποτελέσματα της Kitchen Lab δεδομένων παρά τις μεγάλες πιέσεις που δέχθηκε η αγορά της εστίασης ήταν ικανοποιητικά και το 2021 η εταιρεία εμφάνισε 894,8 χιλιάδες ευρώ έναντι 911,6 χιλιάδων ευρώ το 2020, και αποτελέσματα προ φόρων 134 χιλιάδων ευρώ έναντι 81 χιλιάδων ευρώ το 2021.

Στο τέλος του 2022 όμως έκλεισε το Kitchen Lab στη Γλυφάδα και στη συνέχεια το Kitchen Lab Corner στο Σύνταγμα, ενώ πρόσφατα κατέβηκαν τα ρολά και στα δύο καταστήματα της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στο ΓΕΜΗ, τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ, ενώ έχει αποζημιωθεί το προσωπικό, καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.

Το ρεπορτάζ για την αιτία που έκλεισαν τα μαγαζιά του Άκη Πετρετζίκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...