Τα «καρφιά» του Κούγια στην Βατίδου και τον νέο σύντροφο της - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Τα «καρφιά» του Κούγια στην Βατίδου και τον νέο σύντροφο της

featured image


Δηλώσεις για την Εύη Βατίδου και τον νέο της σύντροφο έκανε ο Αλέξης Κούγιας στο Πρωινό. Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε πρώτη φορά για τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του και μητέρας των δύο παιδιών του, «καρφώνοντάς» την… με τον τρόπο του!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι δεν είχε δει την κοινή φωτογραφία του νέου ζευγαριού: «Με εκπλήσσετε! Εξαιρετική εξέλιξη. Έχω μία προσωπική αγωνία ποιο θα είναι το μέλλον της πρώην συζύγου μου, γιατί είναι νέα γυναίκα και αλίμονο αν μείνει μόνη της. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν. Εύχομαι να είναι ο ιδανικός».



«Για τον άνδρα, δεν έχει σημασία πόσο γυμνασμένος είναι, το αν είναι όμορφος… Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας. Να ξυπνάει το πρωί, να πηγαίνει να δουλέψει, να φέρει το φαγητό στο σπίτι.

Η πρώην σύζυγός μου έχει αδικήσει τον εαυτό της. Είναι αξιόλογο κορίτσι. Δυστυχώς συνέβη κάτι στη ζωή μας ξαφνικά, που δε θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα. Είναι ευχές μας να ξαναπαντρευτεί, και δικές μου και των παιδιών μας. Σας το λέω και πάλι, είναι αξιόλογο κορίτσι και έχει αδικήσει τον εαυτό της».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...