Απίστευτο σόου από Βεργή: «Ψήφισα Μητσοτάκη, κακούργε Καμπουράκη θα σου έρθω τσολιάς» - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Απίστευτο σόου από Βεργή: «Ψήφισα Μητσοτάκη, κακούργε Καμπουράκη θα σου έρθω τσολιάς»

featured image


Ο Δημοσθένης Βεργής αποκάλυψε ότι ψήφισε τελικά, αλλά επέλεξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι τον εαυτό του.

Ένα ανεπανάληπτο σόου με μυθικές ατάκες έδωσε το πρωί της Τρίτης (23/5) ο Δημοσθένης Βεργής στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN. Ο Δημήτρης Καπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης είχαν ζωντανή σύνδεση με τον πρόεδρο των «ΕΛΛΗΝΩΝ Οικολόγων» και θέλησαν να μάθουν γιατί δεν ψήφισε τον εαυτό του και αν βρήκε ποιος τον ψήφισε.

Ο Δημοσθένης Βεργής ενώ είχε πει ότι τόσο εκείνος όσο και η σύζυγος του Σβετλάνα, δεν συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, καθώς βρίσκονταν στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές, αποκάλυψε ότι ψήφισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Καλημέρα ρε Καμπουράκη, δεν με κάλεσες ποτέ! Τα κομματόσκυλα… Έπρεπε να με ψηφίσεις κι εσυ! Έχουμε πολλά χρόνια να τα πούμε από μικρό παιδί. Και ήσουνα και όμορφος, αλλά τώρα πάχυνες κακούργε! Εγώ πήγα 83 ετών αλλά σπάω το καρύδι, εσύ το σπας;», είπε αρχικά.

Όσο για το αν βρήκε ποιος τον ψήφισε είπε: «Όχι δεν τον βρήκα. Ακούστε να δείτε, είμαι ο αρχαιότερος πολιτικός. Είμαι η ιστορία της χώρας από πολιτικής πλευράς. Εγώ έκανα μια διαμαρτυρία ως οικολόγος. Οι άλλοι οικολόγοι είναι μούφα όπως λέει και ο Κουτσούμπας. Αλλά κι αυτός μούφα είναι…».



Στη συνέχεια εξήγησε γιατί δεν ψήφισε τον εαυτό του. «Δεν τύπωσα ψηφοδέλτια διαμαρτυρόμενος για την σπατάλη χαρτιού. Οι ψηφοφόροι έχουν το δικαίωμα να πάρουν ένα λευκό χαρτί και να γράψουν ποιον θέλουν να ψηφίσουν. Κάποιος πήρε ένα λευκό χαρτί, έγραψε το όνομά μου κι αυτό το μέτρησε ο δικαστικός αντιπρόσωπος. Ήμουν στους γυμνιστές εγώ και θα κοιτάξω…».

Και συνέχισε: «Εγώ ψήφισα Μητσοτάκη γιατί είναι το πιο μορφωμένο παιδί και υποστηρίζει την πράσινη ανάπτυξη. Και η γυναίκα μου κι εγώ Μητσοτάκη ψηφίσαμε. Και τον 2019 τον ψήφισα. Ο πατέρας του ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Πήγα και στην κηδεία του».

Ο Καμπουράκης τον ρώτησε αν θα πάει στην εκπομπή του και εκείνος απάντησε: «Ναι θα σου έρθω ρε κακούργε, αλλά θα στα ψάλλω. Θα έρθω τσολιάς για χατίρι σου». Τέλος όταν άρχισε να μιλάει για την υπόθεση των υποκλοπών ο Παναγιώτης Στάθης του είπε: «Στον γυμνισμό να μείνουμε». Τότε ο Δημοσθένης Βεργής απάντησε: «Καμπουράκη εσύ μην γδυθείς γιατί θα φύγουνε και οι φάλαινες!».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...