Αγνώριστη μετά την απώλεια 20 κιλών: Η πρώτη φώτο της Σίσσυς Χρηστίδου ύστερα από τη σκληρή δίαιτα που έκανε - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Αγνώριστη μετά την απώλεια 20 κιλών: Η πρώτη φώτο της Σίσσυς Χρηστίδου ύστερα από τη σκληρή δίαιτα που έκανε

featured image


Θεαματική είναι η αλλαγή της Σίσσυς Χρηστίδου μετά το πρόγραμμα διατροφής που μπήκε και την απώλεια 20 κιλών.

Η παρουσιάστρια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έχει ξεκινήσει διατροφή και μάλιστα δεν είχε διστάσει να κάνει και χιούμορ με αυτό.

«Κάθε φορά που με αναλαμβάνει ελπίζει να είναι και η τελευταία! Ποια είναι;;; 😂😂😂», είχε γράψει, με τους followers της να της λένε πως είναι μια χαρά και να μην αλλάξει τίποτα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, βέβαια, επέλεξε να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ώστε να αποβάλλει τα περιττά κιλά, που ενδεχομένως την ενοχλούσαν. Στόχος που έχει ήδη καταφέρει και μάλιστα, στην πρόσφατη φωτογραφία της με λευκό καλοκαιρινό σύνολο η αλλαγή της είναι εμφανέστατη!Η ίδια έχει αποκαλύψει κατά το παρελθόν ότι τρεις φορές στη ζωή της προσπάθησε να χάσει πολλά κιλά. Τη μία ήταν όταν στην πρώτη εγκυμοσύνη της πήρε 40 κιλά, στη δεύτερη που πήρε 30 κιλά και στην τρίτη που δεν ολοκληρώθηκε και πήρε 20 κιλά και εκεί ξεκίνησαν τα ορμονικά προβλήματά της.

«Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας – σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα», έχει πει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...