Ρόδος: Βίντεο με τον 26χρονο Bρετανό που χτυπήθηκε από κεραυνό λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Ρόδος: Βίντεο με τον 26χρονο Bρετανό που χτυπήθηκε από κεραυνό λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο

featured image


Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Βρετανού τουρίστα, λίγο πριν χτυπηθεί από κεραυνό στη Ρόδο και χάσει τη ζωή του.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την Daily Mail, και απεικονίζει τον άτυχο 26χρονο να βγαίνει από τη θάλασσα, αρκετά χαρούμενος, ενώ το τοπίο “έδειχνε” πως είχε κοπάσει η κακοκαιρία που είχε πλήξει το νησί της Ρόδου.

Η οικογένεια του 26χρονου, ζήτησε να αναρτηθεί το βίντεο, με σκοπό να αποδείξουν ότι δεν ήταν μέσα στη θάλασσα και ότι δεν πρόκειται για απερισκεψία του ίδιου.

Ο πατέρας του, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ζούμε στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια. Ήταν έμπειρος κολυμβητής. Γνωρίζει το νερό και το σέβεται. Δεν ήταν κάποιος ανόητος τουρίστας που ανεβαίνει σε μια σανίδα για να πάει κάπου επικίνδυνα. Γελούσε βγαίνοντας από το νερό. Έβαλαν τα κανό στην ακτή, στέκονταν στην εξέδρα και αγκαλιάζονταν. Δεν κινδύνευε και δεν τον τράβηξαν από το νερό. Οι ντόπιοι τον αγαπούσαν και πήγε εκεί σχολείο. Είμαστε συντετριμμένοι. Δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ την απώλειά του».Με τη σειρά της η μητέρα του ανέφερε πως:

«Βγήκαν από το νερό και ήταν τόσο χαρούμενοι. Γελούσαν και ζήτησαν από τον φίλο του να τραβήξει το βίντεο. Κατέβασαν τις σανίδες του και ο κεραυνός τον χτύπησε στο πίσω μέρος του λαιμού. Ο Σκοτ δεν είχε μεταλλικά αντικείμενα επάνω του, μόνο δύο μικρά σκουλαρίκια. Φαινόταν πως η καταιγίδα είχε περάσει, ο κίνδυνος είχε φύγει. Ήταν απλά ένα φρικτό ατύχημα. Δεν βρισκόταν επάνω στη σανίδα. Όταν ο Σκοτ έπεσε, έπεσε στο νερό. Ήταν πολύ βαρύς για να τον σηκώσει η Άννα και έτσι ένας Βραζιλιάνος ήρθε για να βοηθήσει. Ο γιος μου είχε βγει από τη θάλασσα και περνούσε τόσο όμορφα, αλλά ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει. Τον χτύπησε κεραυνός μέσα σε μια στιγμή. Ήταν ένα τρομερό, θλιβερό πράγμα αυτό που συνέβη. Του είχα στείλει μήνυμα να μην ξαναμπεί στη θάλασσα και του είπα ότι ερχόταν καταιγίδα, ώστε να είναι ενήμερος».

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...