Δολοφονία 27χρονης στην Κω: «Ο φερόμενος δράστης της έκοψε τα δάχτυλα και γκούγκλαρε "πώς να ξεφορτωθείς πτώμα"» (vid) - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: «Ο φερόμενος δράστης της έκοψε τα δάχτυλα και γκούγκλαρε "πώς να ξεφορτωθείς πτώμα"» (vid)

featured image


Μετά τις κατηγορίες για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση, του ασκήθηκε νέα συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό.

Σοκάρουν όσα φέρεται να έκανε ο άνδρας που κατηγορείται για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια – Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Συγκεκριμένα, η στην εκπομπή του Mega «Φως στο Τούνελ» στο νησί και έφερε στο φως αποκαλυπτικές μαρτυρίες και όλο το άγνωστο παρασκήνιο για τον αργό και βασανιστικό θάνατο της νεαρής ξενοδοχειακής υπαλλήλου.

Μετά τις κατηγορίες για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση, ασκήθηκε νέα συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό στον Μπαγκλαντεσιανό, που έχει ήδη προφυλακιστεί για τη δολοφονία της.

Μετά την άσκηση της συμπληρωματικής δίωξης σε βάρος του κατηγορούμενου, ο συνήγορός του Ζαφείρης Δρόσος που είχε οριστεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο, παραιτήθηκε.



Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ανατριχίλα προκάλεσαν τα όσα ανέφερε στο «Τούνελ» ο Γιάννης Κατσιαμάκας υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της νεαρής ξενοδοχειακής υπαλλήλου, είχε κόψει δάχτυλά της, προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού.

«Ο κατηγορούμενος φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια, προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google “πως να σβήσεις ίχνη από πτώμα”», είπε ο Αξιωματικός.

Ο κος Κατσιαμάκας τόνισε πως η πράξη αυτή δείχνει την αγριότητα του εγκλήματος, ενώ για τον δράστη υποδηλώνει πως δεν διακατεχόταν από κανένα συναίσθημα απέναντι στη νεκρή κοπέλα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...