Στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το απίστευτο σχόλιο για το… στρ*πόν - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το απίστευτο σχόλιο για το… στρ*πόν

featured image


Το μετεκλογικό του σχόλιο, μέσα από την περσόνα του ως παρουσιαστής του Αλ Τσαντίρι Νιουζ, έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στο newsbreak.gr σε ένα βίντεο που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα ακροδεξιά κόμματα της βουλής αλλά και την επιστροφή της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Έρχεται πάνω στο άλογο ο Μητσοτάκης, καβάλα. Έλα Έλληνα ανέβα στο άλογο κι εσύ. Ο Μητσοτάκης αναρωτιέται πώς μπήκαν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή, αν και είχε κάνει 100 απαγορεύσεις. Και ο Θεός έλεγε στον Αδάμ μη φας το μήλο, αλλά αν του λες συνέχεια μη. Ευτυχώς δεν έβαλε μέσα στην κυβέρνηση τον Πλεύρη, τώρα θα έχουμε νέα κουφέτα.

Έρχεται καβάλα στο άλογο ο Μητσοτάκης, έχετε να φάτε. Πάντως ένας στους δύο στα @@ του, 50 % αποχή! Νταούλια και χαρές πανηγυρίζουν, αν γινόταν εκλογές ξανά Αύγουστο, δεν θα πήγαινε κανείς. Ας χαρούμε τώρα δύο χρόνια και μετά…
Ο Τσίπρας δόξα τω Θεώ πήγε παρακάτω. Προσπάθησαν πάρα πολύ να πάνε παρακάτω, να φτάσουν στο 3%. Στην άλλη τετραετία αν συνεχίσουν τα ίδια θα φτάσουν. Εκτός και το κάνουν επίτηδες. Πήρα τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3% και θέλει εκεί να το αφήσει σε Σακελαρίδη και Αχτσιόγλου. Αλλά εντάξει, το έβαλε σε κρίση, να αποφασίσει το κόμμα του 3%», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός ενώ συνέχισε λέγοντας:«Όποιος θέλει να κάνει κόμμα, το φτιάχνει τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές για να μην προλάβουν τα κανάλια να σε σοδομήσουν. Αυτό είναι το μυστικό. Ο Κασιδιάρης έβγαλε κόμμα μέσα από τη φυλακή και εσύ είσαι χαρούμενος. Ωραίο σεβασμό δείξαμε στον Φύσσα. Μπράβο Έλληνες».

Όσον αφορά την επιστροφή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε: «Μεγάλο γλέντι θα γίνει με τη Ζωή στη βουλή με τις καρδούλες. Θα σας ανοίξει την καρδούλα, έτσι τάκα – τάκα. Έχει στρ@πόν πολιτικό, θα σας στραπονάρει. Η καρδούλα θα ανοίξει. Από ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει, μετά θα πάει σε Σπαρτιάτες και στο τέλος Μητσοτάκη, που δεν θα ασχοληθεί, ξέρει τι κάνει. Ζωή σε λόγου μας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...