Στάθης Σχίζας: «Πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε ότι εγώ έδωσα το δημοσίευμα για τη φοροδιαφυγή» - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Στάθης Σχίζας: «Πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε ότι εγώ έδωσα το δημοσίευμα για τη φοροδιαφυγή»

featured image


Σάλος έχει προκληθεί με την influencer που έχει κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή. Ενώ κανένα δημοσίευμα δεν έχει αναφέρει το όνομα της instagramer-μοντέλου, ωστόσο ο Στάθης Σχίζας θεωρεί πως κάποια δημοσιεύματα φωτογράφισαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο πρώην σύντροφος της influencer με δηλώσεις του, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ξεκαθάρισε πως το μοντέλο που κατηγορείται για φοροδιαφυγή, δεν είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ωστόσο εκείνη τον κατηγόρησε πως εκείνος διέρρευσε αυτήν την πληροφορία.«Πώς μπορούμε να πούμε για έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι. Είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα. Και πάλι, οποιαδήποτε κοπέλα και να ήταν για ποιον λόγο να τα ξεπουλάμε όλα. Δεν γίνεται… Είναι κάποια προσωπικά δεδομένα και δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Πολύ άσχημο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Με ενοχλεί γιατί πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε ο Στάθης το έδωσε το δημοσίευμα (για τη φοροδιαφυγή) εντάξει τώρα ντροπή. Ξεπερνάμε τα όρια. Με την κοπέλα είχαμε μια σχέση και δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, να δημιουργήσουμε μια ένταση, είναι απαράδεκτο, αστείο αυτό το πράγμα».

«Προέρχεται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες», τόνισε για όσους τον κατηγόρησαν ότι κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα με τη γνωστή influencer.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...