Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Μας επιβάλλουν γελοιότητες όπως το Pride – Εδώ έχει μολυνθεί η ίδια η Ν.Δ. και μοιάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Μας επιβάλλουν γελοιότητες όπως το Pride – Εδώ έχει μολυνθεί η ίδια η Ν.Δ. και μοιάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ»

featured image


Η Αφροδίτη Λατινοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και την δημοσιοπγράφο Βίβιαν Μπενέκου, με αφορμή την συμμετοχή στις Εκλογές 2023 με το κόμμα Φωνή Λογική, του οποίου και ηγείται.

«Η κατρακύκλα της Δύσης δυστυχώς δεν έχει πάτο. Η αντίσταση μας στη woke culture και ότι αυτή πρεσβεύει είναι μονόδρομος» έγραψες προχθές στο διαδίκτυο. Είναι η θηλυκοποίηση του πλανήτη αυτό που ζούμε;

Έχει ξεφύγει εδώ και πολλά χρόνια στην Αμερική και σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης. Επειδή το κυρίαρχο αφήγημα της Αριστεράς στέρεψε παγκοσμίως και όλοι είδαν πως οι παράδεισοι της Αριστεράς όχι μόνο παράδεισοι δεν ήταν, αλλά η Κόλαση επί της γης, όπου είχαν την ατυχία να κυβερνήσουν οι αριστεροί, όπως στην ΕΣΣΔ, στην Κούβα, στην Κίνα βρήκαν τώρα άλλα γελοία θέματα να ασχοληθούν, όπως με τον επαγγελματικό δικαιωματισμό. Ακραίοι αριστεροί της Αμερικής το ξεκίνησαν, όμως τώρα πια έχουν μολυνθεί και πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και η ίδια η Ελλάδα. Εδώ έχει μολυνθεί η ίδια η Ν.Δ. και ομοιάζει στα θέματα του δικαιωματισμού τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλάμε για τεράστιο πρόβλημα. Οργανωμένες απελπιστικά μικρές μειονότητες μας επιβάλλουν γελοιότητες, όπως είναι το Gay Pride, ζητάνε υιοθεσία οι ομοφυλόφιλοι και ένα σωρό τέτοιες αστειότητες. Οι τρανς άντρες κερδίζουν όλα τα γυναικεία αθλήματα στην Αμερική, ο κόσμος έχει τρελαθεί. Όλο αυτό το υποστηρίζουν οι τηλεοπτικές πλατφόρμες και αρκετοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου.Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο. Είναι σαφές πως υπάρχει μια μεγαλύτερη θηλυκοποίηση, γιατί οι άντρες που ξέραμε και που υπάρχουν ακόμα, συνειδητά προσπαθούν να τους ευνουχίσουν. Για να είμαστε όλοι το ίδιο. Ένας άφυλος πολτός. Ε, αυτό στην Ελλάδα δεν θα το αφήσουμε να περάσει.

Τι λένε τα αδέλφια σου για τις επιλογές σου; Τις επικροτούν;

Τα αδέλφια μου αλλά και οι γονείς μου είναι πάντα δίπλα μου, φοβερά υποστηρικτικοί με όποιο τρόπο μπορούν. Θα έλεγα πως είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και να τονίσω πως στα δυο μικρότερα αδέλφια μου, τον Βλάσση και τον Τίμο, έχω μεγάλη αδυναμία. Όχι μόνο επικροτούν τις επιλογές μου, αλλά με θέλουν ακόμα πιο δυναμική και καυστική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...