Δύσκολες ώρες για την Ελεονώρα Μελέτη: «Εκεί ήταν η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια» - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Δύσκολες ώρες για την Ελεονώρα Μελέτη: «Εκεί ήταν η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια»

featured image


Εκτεθειμένο στον κίνδυνο της πυρκαγιάς που μαίνεται στη Σαρωνίδα βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη, από χθες (17/7).

Ένα μέρος που η δημοσιογράφος αγαπά πολύ.

Η ίδια ανέβασε στα social media μια ανάρτηση που δείχνει τη στεναχώρια της για τη μεγάλη φωτιά στην περιοχή και τις καταστροφές που προκλήθηκαν.

Εικόνες θλιβερές

«Εχθές δεν ανέβασα κάτι, γιατί απλά ζούσα μαζί με τους γονείς μου που ήταν στη Σαρωνίδα αλλά και με τους γείτονες συμπολίτες μας την αβάσταχτη αγωνία του τι θα συμβεί με τη φωτιά. Δεν ήμουν εκεί, ήταν όμως οι γονείς μου και ο ανιψιός μου ο Γιώργος, φίλοι και γείτονες. Και ήταν εκεί και η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια», γράφει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Όλοι ακολούθησαν τις οδηγίες των Αρχών και απομακρύνθηκαν εγκαίρως. Όλη τη νύχτα πολλά πυροσβεστικά και δεκάδες πυροσβέστες έδιναν μάχη να τεθούν υπό έλεγχο όλες οι εστίες. Οι εικόνες θλιβερές. Ήταν πρακτικά αδύνατο να σωθούν τα πάντα λόγω των συνθηκών, το μέλημα ήταν να μη βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση.Άνθρωποι είδαν τα σπίτια τους να καίγονται. Στο ίδιο έργο θεατές όλοι. Είναι αβάσταχτος ο πόνος όλων εκείνων που είδαν την περιουσία τους να χάνεται. Ωστόσο, την ίδια στιγμή εκατοντάδες άλλα σπίτια σώθηκαν. Υπάρχει και αυτή η πλευρά της είδησης», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

«Σήμερα ξημέρωσε για τη Σαρωνίδα μία «ήρεμη», μία περίεργα βουβή μέρα. Ο λόγος που ανεβάζω είναι για να ακουστεί πέρα από τα τηλεοπτικά παράπονα και ένα «ευχαριστώ» στο Πυροσβεστικό Σώμα που δίνει πόνο και ψυχή για όλους εμάς κάθε χρόνο στο ίδιο σκηνικό αλλά και η ευγνωμοσύνη στους εθελοντές, που ανιδιοτελώς είναι ενεργά εκεί», καταλήγει στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...