24χρονη παντρεύτηκε την 43χρονη αφεντικίνα της – «Νομίζουν ότι είναι η μαμά μου!» - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

24χρονη παντρεύτηκε την 43χρονη αφεντικίνα της – «Νομίζουν ότι είναι η μαμά μου!»

featured image


24χρονη παντρεύτηκε την 43χρονη αφεντικίνα της! Όταν μιλάμε για ζευγάρι με διαφορά ηλικίας και αφορά δύο γυναίκες τότε αυτό που μπερδεύει πολλούς είναι μήπως πρόκειται για… μαμά.

Η 43χρονη Michelle Dailey, θεωρείται πολύ συχνά πως είναι μητέρα της 24χρονης συζύγου της Breyannah Henry-Dailey, λόγω της 19χρονης ηλικιακής τους διαφοράς.

«Νομίζουν ότι είναι η μαμά μου. Δεν ξέρουν τι είναι αγάπη»

«Φτάσαμε στο μεσημεριανό γεύμα και οι άνθρωποι θα πουν: «Ωωω, πήρες τη μαμά σου για μεσημεριανό», είπε στο SWNS ο Henry-Dailey, δημιουργός περιεχομένου από το Phoenix, Ariz. «Τις προάλλες με περίμενε στο αυτοκίνητό μου η Μισέλ και μου είπαν:

«Α, η μαμά σου είναι μαζί σου». «Γελάμε κάθε φορά» είπε η γυναίκα αναφορικά με τις αντιδράσεις κάποιον. Τα απαξιωτικά σχόλια για το ειδύλλιο, δεν στάθηκε εμπόδιο στη σχέση των δύο γυναικών– που γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2018, όταν η Μισέλ ήταν το αφεντικό της Χένρι-Ντέιλι στην αγορά Sprouts Farmers Market. «Αποκαλούν τη Μισέλ παιδόφιλη και λένε ότι με “περιποιείται”», είπε η 24χρονη. «Δεν ξέρουν τι είναι αγάπη», επέμεινε η ξανθιά. «Δεν είμαι θύμα, είναι απλώς αγάπη» σημείωσε.

«Την πρώτη μου μέρα στο Sprouts, η [Michelle] ήταν η δασκάλα μου, που μου έδειξε τα κατατόπια και μετά κατέληξε να είναι το αφεντικό μου», θυμάται. «Την αγαπούσα πολύ και ας μην την γνώριζα καλά». Η Χένρι-Ντέιλι παράτησε τελικά τη δουλειά της τον Ιούλιο του 2018, χωρίς να αποκαλύψει τα τρυφερά συναισθήματά της στη Μισέλ – η οποία «δεν είχε ιδέα» ότι η υφιστάμενή της ήταν ομοφυλόφιλη, ούτε ότι ήταν η κρυφή της θαυμάστρια.

Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις δύο γυναίκες να κάνουν τελικά μια ερωτική σχέση. «Παραιτήθηκα, αλλά ένα χρόνο αργότερα τη βρήκα σε μια εφαρμογή γνωριμιών», είπε η Henry-Dailey, η οποία ήταν χαρούμενη που μπήκε στο προφίλ της πρώην αφεντικίνας της τον Αύγουστο του 2019. «Βρήκα τη [Michelle] στο “Her”», θυμήθηκε η γυναίκα, μια σελίδα αφιερωμένη σε λεσβίες, queer, αμφιφυλόφιλες αλλά και στρέιτ γυναίκες. «Η Μισέλ μου έστειλε μήνυμα», αργότερα από άλλη πλατφόρμα, είπε η Henry-Dailey. «Είπα, “σε θυμάμαι, ήσουν το αφεντικό μου” ».

Τον Οκτώβριο του 2019, μόλις δύο μήνες μετά την επανασύνδεση στο διαδίκτυο, το Gen Z και το Gen X μετακόμισαν μαζί. Και ενώ ο έρωτάς τους άνθισε γρήγορα, η διαφορά στην ηλικία τους ήταν ένα αρχικό πρόβλημα που το ζευγάρι προσπάθησε να ξεκαθαρίσει.«Μιλήσαμε για το χάσμα ηλικίας και για το πώς και αν μπορεί να είναι πρόβλημα», είπε η Μισέλ στο SWNS. «Αλλά μόλις μιλήσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί, ποτέ δεν αισθανθήκαμε ότι υπήρχε διαφορά ηλικίας». Άγνωστοι, ωστόσο, έσπευσαν να το επισημάνουν… Διαδικτυακά, η Henry-Dailey αφηγείται με ειλικρίνεια το ατελείωτο τρολάρισμα που υφίσταται εκείνη και η Μισέλ λόγω της διαφοράς ηλικίας τους.

«Ένας ταμίας νόμιζε ότι η γυναίκα μου αγόραζε αλκοόλ για την “ανήλικη κόρη” της», είπε η γυναίκα σε ένα κλιπ TikTok με πάνω από 226.000 προβολές. Μάλιστα, θυμάται ότι αναγκάστηκε να αποδείξει την ηλικία της σε έναν υπάλληλο μπακάλικου, ο οποίος υπέθεσε ότι η Μισέλ παραβίαζε το νόμο. «Μας ρωτούν συνεχώς αν είμαστε συγγενείς», είπε η Henry-Dailey στους περισσότερους από 82.000 ακολούθους της, «διαρκώς».

Αλλά η σκιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν θα επισκίασε την δέσμευση της Dailey για την σχέση τους. Έτσι, τον Μάιο του 2021, ενώ έκανε διακοπές στην ηλιόλουστη αμμουδιά της Glass Beach, στο Kauai της Χαβάης, η Michelle ζήτησε από την Henry-Dailey να γίνει γυναίκα της.

Τελικά είπαν το «I Do» τον Φεβρουάριο του 2022 και τώρα μεγαλώνουν δύο σκυλιά μαζί – τον Shay, ένα μαύρο Λαμπραντόρ και τον Sunny, ένα Golden Retriever.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν την τάση να κρίνουν χωρίς πρώτα να προσπαθήσουν να καταλάβουν ή ακόμα και να δουν ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στην αγάπη μας ο ένας για τον άλλον», είπε η γυναίκα για τα αρνητικά σχόλια. «Γνωριστήκαμε ως ενήλικες και δεν θα ήταν διαφορετικό από οποιονδήποτε άλλον δύο ενήλικες που συναντήθηκαν και ερωτευτούν». «Πραγματικά δεν φαίνεται ότι υπάρχει διαφορά ηλικίας» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...