Με 9 λέξεις ξεσκέπασε την ψευτιά της: H Χριστοπούλου κατά Τούνη για τον θηλασμό που προκάλεσε σάλο - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Με 9 λέξεις ξεσκέπασε την ψευτιά της: H Χριστοπούλου κατά Τούνη για τον θηλασμό που προκάλεσε σάλο

featured image


«Είναι ένα μοτίβο διαφημιστικό! Μέσα από αυτούς βγάζει λεφτά» είπε μεταξύ άλλων η γνωστή manager Έλενα Χριστοπούλου

Σήμερα 5/7 στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, σχολίασαν το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Μόντε Κάρλο όπου θήλαζε το γιο της σε δημόσιο χώρο χωρίς να έχει σκεπάσει το στήθος της. Το εν λόγω βίντεο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με το twitter να την “σταυρώνει”.

Έλενα Χριστοπούλου, Μπέσσυ Αργυράκη, Φαίη Σκορδά και Αφροδίτη Γραμμέλη, σχολίασαν το σάλο που ξέσπασε, με τις 4 γυναίκες να συμφωνούν πως οι μανούλες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και όπου θέλουν.

Η manager μοντέλων ωστόσο, σχολίασε αρνητικά το γεγονός πως η Ιωάννα βγήκε και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, καθώς όπως δήλωσε από την στιγμή που μοιράζεται όλες τις στιγμές της, θα πρέπει να περιμένει και οφείλει να περιμένεις και αυτούς που αντιδρούν.

Τα σχόλια της Χριστοπούλου για την Τούνη

«Υπάρχουν πολλές μαμάδες που θηλάζουν και δεν το δείχνουν στα social media. Δεν είναι προκλητικό αυτό. Όταν δημοσιοποιείς τις στιγμές σου καθημερινά, ότι και να κάνεις, στα social media γιατί αυτή είναι και η δουλειά της Ιωάννας παράλληλα δεν είναι μόνη η ζωή της, κατανοητό και δεκτό δημοκρατία έχουμε, όπως όταν δημοσιοποιείς πάρα πολλές προσωπικές σου στιγμές, θα πρέπει να περιμένεις και οφείλεις να περιμένεις και αυτούς που αντιδρούν. Είναι μισό μισό το θέμα, αλλιώς κάθεσαι στο σπίτι σου ή βγαίνεις έξω και δεν το γράφεις. Ξέρει η Ιωάννα τι συμβαίνει» είπε η Έλενα Χριστοπούλου και συμπλήρωσε «Από τα likes του Νίκου και της Μαρίας βγάζουμε λεφτά όμως».«Το να κάνει κάθε φορά η Ιωάννα κάτι και μετά να βγαίνει να απαντάει και να λέει “κάποιοι έχετε πρόβλημα“, αυτό είναι ένα μοτίβο διαφημιστικό (δείτε τι έχει απαντήσει). Να κάνει ότι θέλει με το παιδί της και τον θηλασμό. Ας το κάνεις όμως σαν μανιφέστο και μην απαντάς μετά κάθε μέρα. Αυτό είναι διαφημιστικό μοτίβο το κάνει πάντα, όχι μόνο η Ιωάννα, αλλά όσοι ασχολούνται τόσο πολύ με τα social media», είπε μετά και συνέχισε «Κάθε φορά γίνεται κάτι και κάθε φορά βγαίνει και απαντάει. Και σε αυτούς που απαντάει, είναι οι άνθρωποι που μέσα από αυτούς βγάζει λεφτά και βγάζουμε. Κάθε φορά κάνει το ίδιο πράγμα και μέσα από τα likes και τα σχόλια βγάζει λεφτά».

Η τοποθέτηση της Σκορδά

«Πιστεύω ότι τα αρνητικά σχόλια έγιναν, όχι γιατί θηλάζει δημόσια, αλλά γιατί δεν έχει την ανάγκη να κρύψει κάτι. Ενοχλεί ότι είναι μια όμορφη και λαμπερή γυναίκα και κάνει αυτό που κάνει. Είναι μια προσωπική απόφαση και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την κρίνει. Το πρόβλημα εδώ δεν είναι μόνο ο δημόσιος θηλασμός, είναι τα πονηρά, πρόστυχα σχόλια για μια γυναίκα που θηλάζει, που εκείνη την ώρα ταΐζει το παιδί της και εσείς βλέπετε κάτι σεξουαλικό, βλέπεις περισσότερο στήθος. Αυτή η σύνδεση, ανάμεσα σε παιδί και μαμά είναι μοναδική. Όταν σκέφτεσαι κάτι άλλο, όταν βλέπεις μαμά να θηλάζει κάτι δεν πάει καλά», είπε η Φαίη Σκορδά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...