Το beach bar στη Ρόδο με τον σερβιτόρο που πηγαίνει την παραγγελία κολυμπώντας, «έπρεπε να είχε σφραγιστεί από το 2016» (vid) - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Το beach bar στη Ρόδο με τον σερβιτόρο που πηγαίνει την παραγγελία κολυμπώντας, «έπρεπε να είχε σφραγιστεί από το 2016» (vid)

featured image


Το συγκεκριμένο μαγαζί ξεκίνησε ως καντίνα σε μισθωμένο τμήμα της παραλίας το 2014. Δικηγόρος καταγγέλλει πως ο ίδιος επιχειρηματίας από το 2021 έχει ξεκινήσει μία αντίστοιχη ιστορία σε άλλη περιοχή.

Σάλος και αντιδράσεις έχουν προκληθεί μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με τον σερβιτόρο στη Ρόδο που σερβίρει σχεδόν κολυμπώντας στην θάλασσα.

Από την στιγμή που το βίντεο ξεκίνησε να προβάλλεται στο διαδίκτυο αλλά και στα Μέσα, το υπουργείο Εργασίας και Ναυτιλίας πραγματοποίησαν παρεμβάσεις.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης υποστήριξε πως το βίντεο το έχει τραβήξει ανταγωνιστής του για να του κάνει κακό, ενώ ο υπάλληλος ανέφερε πως παίρνει πολύ καλό φιλοδώρημα και πως δεν τον υποχρεώνει η επιχείρηση να το κάνει.



Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» σχετικά με το θέμα αυτό και τόνισε πως τηρούνται τα μέτρα στην επιχείρηση μετά από έλεγχο που έγινε και πως ο υπάλληλος δηλώνει χαρούμενος που εργάζεται εκεί.

«Έπρεπε να είχε σφραγιστεί από το 2016»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», η επιχείρηση ξεκίνησε ως καντίνα σε μισθωμένο τμήμα της παραλίας το 2014, ενώ από το 2015 κι έπειτα άρχισε να επεκτείνεται με αυθαίρετες κατασκευές.

Έκτοτε, εξελίχθηκε σε ένα πολυτελές beach bar με ξαπλώστρες παντού σε όλη την παραλία και μέσα στη θάλασσα, όμως φέρεται να μην έχει άδεια.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο Mega, το 2016 εκδόθηκαν τα πρώτα πρωτόκολλα κατεδάφισης, ένα τον Ιανουάριο και το δεύτερο τον Ιούλιο και ο Δήμος Ρόδου αποφάσισε την οριστική διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης.

Όμως η επιχείρηση δεν έχει σφραγιστεί, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν διαπιστώσει παραβάσεις.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...