Κάνουν τον γύρο του διαδικτύου: Σάλος ξανά με όσα είπε η Έλενα Ακρίτα – «Λείπει η τσίπα…» - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Κάνουν τον γύρο του διαδικτύου: Σάλος ξανά με όσα είπε η Έλενα Ακρίτα – «Λείπει η τσίπα…»

featured image


Η Έλενα Ακρίτα έκανε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ και στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή Καραμπά, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στη Νέα Αγχίαλο.

Δόθηκε εντολή για επιλεκτική απογείωση F-16 από την αεροπορική βάση της Νέας Αγχιάλου προς άλλη αεροπορική βάση, ενώ το ίδιο έγινε και για τα ελικόπτερα της ίδιας πτέρυγας μάχης.

Οι εκρήξεις προκάλεσαν «μανιτάρια» καπνού, δημιουργώντας ένα σκηνικό όμοιο με αυτό του πολέμου, καθώς και ωστικά κύματα που ακούστηκαν μέχρι την Εύβοια και τη Σκόπελο, ενώ πανικός προκλήθηκε στους κατοίκους, που έβλεπαν τα τζάμια των σπιτιών τους και των μαγαζιών τους να σπάνε και να μη γνωρίζουν πως πρέπει να αντιδράσουν.Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε, μέσα από ανάρτηση του πρώην υπουργού Άμυνας, Νίκου Κοτζιά, το πρωτοφανές σκηνικό, καθώς, επίσης και το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία παραίτηση ή ανάληψη ευθύνης από τους πολιτικούς και στρατιωτικούς προϊστάμενους.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Αν φαντάρος χάσει δέσμη σφαιρών πάει φυλακή. Αν αποθηκάριος στρατού χάσει πολυβόλα πάει στρατοδικείο. Αν ένας ΓΕΕΘΑ χάσει μια ολόκληρη αποθήκη, ο πολιτικός προϊστάμενος τον αποστρατεύει και ο ίδιος, ως υπουργός άμυνας, παραιτείται. Αλλά στην Ελλάδα λείπει η τσίπα και η αντιπολίτευση.

Via Νίκος Κοτζιάς», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...