«Δεν είχα ανάσα»: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Πιλίδη, εκτάκτως στο νοσοκομείο με σπασμένο θώρακα - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

«Δεν είχα ανάσα»: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Πιλίδη, εκτάκτως στο νοσοκομείο με σπασμένο θώρακα

featured image


Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, στο 3ο δευτερόλεπτο του συγκεκριμένου αγώνα και μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε, βρέθηκε με σπασμένο θώρακα και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Γιωρίκας Πιλίδης:” Ήταν απλά η χειρότερη εμφάνιση που θα μπορούσα να δείξω…”

Με μια ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα, ο γνωστός αθλητής, ανέφερε την εμπειρία του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αποκαλύπτοντας πως αυτή ήταν η χειρότερη εμφάνιση που θα μπορούσε να έχει. Ωστόσο, επιμένει ότι θα επιστρέψει δυνατός και ανανεωμένος.Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε, φαίνεται ο Πιλίδης στο ασθενοφόρο, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία παρουσιάζει την ακτινογραφία του θώρακα. Στην ανάρτησή του, έγραψε τα εξής λόγια:

«Εάν έχανα τον αγώνα σίγουρα δεν θα μίλαγα… Στο 3ο δευτερόλεπτο του αγώνα έσπασα τον θώρακα μου… Γι’ αυτό και δεν μπόρεσα να δείξω όλα για όσα με προετοίμασαν οι προπονητές μου… Δεν είχα ανάσα δεν μπορούσα να χτυπήσω και ποσό μάλλον να παλέψω. Ήταν απλά η χειρότερη εμφάνιση που θα μπορούσα να δείξω… παρόλα αυτά δόξα το θεό για όλα… Ευχαριστώ πολύ τον δάσκαλο μου @andreasthegeneral το @allstarsgymsweden και το @efl_mma θα επιστρέψω πολύ πιο δυνατός», τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός αθλητής.

Ακολουθεί η ανάρτηση του:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...