Σε κέφια η Καινούργιου τρόλαρε τον εαυτό της: «Κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε!» (vid) - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Σε κέφια η Καινούργιου τρόλαρε τον εαυτό της: «Κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε!» (vid)

featured image


Η Κατερίνα Καινούργιου και η Κατερίνα Ζαρίφη θυμήθηκαν το παρελθόν τους, μέσα από παλιά πλάνα του «Πρωινού Καφέ».

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη, με τις δύο παρουσιάστριες να θυμούνται την συνεργασία τους στον «Πρωινό Καφέ» το 2008.

Μάλιστα, προβλήθηκαν και πλάνα από εκείνη την εποχή, με την Κατερίνα Καινούργιου να αυτοτρολάρεται λέγοντας πως οι συνεργάτες της δεν τα δείχνουν επειδή ήταν πριν τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Μου λένε από πάνω: αγάπη, έχουμε κάτι πλάνα από τον Πρωινό Καφέ, είναι η Ζαρίφη, ο Μουτσινάς και μία που σου μοιάζει. Εγώ είμαι άλλη. Δείξτε τα, δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά δεν υπάρχει λόγος. Να μη βρω άντρα ποτέ;», είπε με χιουμοριστική διάθεση η Κατερίνα Καινούργιου.«Πείτε πως κάποιος έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανοίγει την τηλεόραση και δεν έχει γκουγκλάρει ποτέ «η Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές» και λέει «ουάου, τι ωραία κοπέλα;», γιατί να τον βάλεις σε αυτό το τριπάκι;», συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Δειξ’ τα καλέ, δεν με νοιάζει. Δεν έχω κανέναν φόβο. Θα νομίζει ο κόσμος ότι έχω ασκήσει βέτο», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Όταν τελικά έπαιξαν τα τα πλάνα από τον «Πρωινό Καφέ», η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας. Λένε ότι ήμουν σαν μάγισσα, ότι είναι μία που μου μοιάζει. Είμαι μία γλύκα! Μια χαρά είμαι, γλυκύτατο κοριτσάκι και φυσικότατο. Να σου πω την αλήθεια, τώρα κακώς πλαστικοποιήθηκα. Πιο ωραία ήμουν τότε! Μου έχει μείνει το όνομα και η φήμη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...