Τρεις Έλληνες, ένας Κροάτης και ένας Αλβανός οι βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Τρεις Έλληνες, ένας Κροάτης και ένας Αλβανός οι βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια

featured image


Ένας Κροάτης, ένας Αλβανός και τρεις Έλληνες είναι οι βασικοί ύποπτοι για το θανατηφόρο τραύμα στο χέρι του 29χρονου Μιχάλη.

Την αναζήτηση του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας συνεχίζει η αστυνομία, με τους βασικούς υπόπτους αυτή τη στιγμή να είναι πέντε. Ένας κροατικής καταγωγής ένας Αλβανικής και τρεις Έλληνες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δυο αλλοδαποί κατά τη σύλληψή τους, είχαν πάνω τους αναδιπλούμενους σουγιάδες με αίμα και αμέσως διαχωρίστηκαν από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, ως ύποπτοι για τη δολοφονία.

Παράλληλα, οι δύο από τους Έλληνες είναι οργανωμένοι οπαδοί ελληνικής ομάδας και έχουν βαρύ ποινικό μητρώο. Συγκεκριμένα, ο πρώτος, είναι 27 ετών και γνώριμος της αστυνομίας, καθώς έχει συλληφθεί 4 φορές:

15/3/2018: συνελήφθη μαζί με άλλα 10-15 άτομα για επίθεση με λοστούς σε κατάστημα στα Πετράλωνα20/2/2019: λήστεψε με μαχαίρι διερχόμενο στο Ίλιον

7/4/2019: συνελήφθη με μαχαίρι στην Πετρούπολη

6/11/2021: σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για εμπρησμό, έκρηξη, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ληστεία. Συνελήφθη και προφυλακίστηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τον Μάρτιο του 2022, το όνομά του εμφανίζεται και πάλι σε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, με αρχηγό γυναίκα, η οποία οργάνωνε επιδρομές, κλοπές και επιθέσεις σε συνδέσμους. Όμως αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη, η οποία αναβλήθηκε πριν λίγους μήνες.

Ο δεύτερος βασικός ύποπτος είναι επίσης Έλληνας, 27 ετών και είχε συλληφθεί το Φεβρουάριο του 2022 για συμμετοχή σε επεισόδια αθλητικής βίας.

Ο τρίτος Έλληνας βασικός ύποπτος, αναζητείται. Έχει, ωστόσο, ταυτοποιηθεί από αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες δήλωνε την παρουσία του αλλά και τη συμμετοχή του στη συμπλοκή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...