«Πάσχω από μια σπάνια ασθένεια»: Ο Γογοθάς του Νίνο, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η κατάστασή του σήμερα - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

«Πάσχω από μια σπάνια ασθένεια»: Ο Γογοθάς του Νίνο, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η κατάστασή του σήμερα

featured image


Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίνο είναι ένας από τους αγαπημένους του Ελληνικού κοινού ενώ τον τελευταίο καιρό απασχολεί και τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας και της σχέσης του με την συνάδελφό του Ζόζεφιν.

Νίνο: Αυτή είναι η σπάνια ασθένεια που πάσχει

Καθηλώνει ο Νίνο για την ασθένειά του

«Έχω cluster headache, το έχω από παιδάκι και έχω μάθει να ζω με αυτό. Δε με ενοχλεί πια. Δεν είναι απλός πονοκέφαλος, είναι ένας πόνος μέχρι τη μέση. Λένε ότι μετά τα 45 αποχωρεί. Έχω ψαχτεί, αλλά δεν υπάρχει κάποια γιατρειά για αυτό. Παλαιότερα με επηρέαζε ψυχολογικά, πλέον όχι», ανέφερε ο Νίνο.

«Ο κόσμος που σε βλέπει να φεύγεις τρέχοντας από την σκηνή, δεν ξέρει ότι έφυγες γιατί δεν ήθελες να σε δουν να καταρρέεις από τον πόνο μπροστά στα μάτια τους… Ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από τις κάμερες ή πίσω από τις κουρτίνες της αυλαίας» είχε αναφέρει ο τραγουδιστής.Γι’αυτό και χρειάζεται να έχει κάθε βράδυ δίπλα στο κομοδίνο του μια φιάλη οξυγόνου σε περίπτωση που τον πιάσει κρίση, που κυμαίνεται από 30 λεπτά ως 3 ώρες.

«Έχω κάνει 1-2 κουβέντες με ψυχολόγο, γιατί μου είπαν οι άλλοι να πάω. Έχει σημασία το σύστημα της σκέψης σου να είναι καθαρό, ρεαλιστικό, με ποιους ανθρώπους συναναστρέφεσαι», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής, ενώ για το γεγονός ότι κυκλοφορεί με γυαλιά ηλίου ξεκαθάρισε: «Δε βλέπω καλά χωρίς τα γυαλιά και κάνω μορφασμούς. Έχω κάνει εγχείρηση για τη μυωπία αλλά ξαναγύρισε. Είναι υπερμετρωπικός αστιγματισμός».

Σημειώνεται ότι η αθροιστική κεφαλαλγία (cluster headache) είναι από τους πιο επώδυνους πονοκεφάλους που υπάρχουν. Το χαρακτηριστικό της είναι ότι παρουσιάζει έξαρση σε ορισμένες χρονικές περιόδους. Από το γεγονός αυτό, ότι αθροίζεται, δηλαδή συσσωρεύεται χρονικά, παίρνει και το όνομά της. Δεν υπάρχει οριστική θεραπεία για την απαλλαγή από την αθροιστική κεφαλαλγία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...