Αρνήτρια νέων ταυτοτήτων: «Αν θέλω δένω το κινητό σε μια γελάδα, τη στέλνω στο βουνό και μετά ψάξτε να με βρείτε» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Αρνήτρια νέων ταυτοτήτων: «Αν θέλω δένω το κινητό σε μια γελάδα, τη στέλνω στο βουνό και μετά ψάξτε να με βρείτε»

featured image


Οι αντιδράσεις από τον κόσμο που διαφωνεί με την υποχρέωση για την νέα ταυτότητα εντείνονται ενώ και σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας διοργανώνονται διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις από τους αρνητές της νέας ταυτότητας.

Αντιδράσεις για την νέα ταυτότητα

Και μετά και τις εικόνες με δεκάδες πολίτες να συρρέουν κατά δεκάδες στα αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας για να εκδώσουν ταυτότητα πριν την αλλαγή να πληθύνουν η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε πως η αλλαγή της αστυνομικής ταυτότητας θα είναι υποχρεωτική για όλους το 2026.

Ενώ έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των επαγγελματιών φωτογράφων σε όλη τη χώρα για τον τρόπο με τον οποίο θα βγαίνουν οι φωτογραφίες των πολιτών στην έκδοση των ταυτοτήτων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα, αν το επιθυμούν, να βγάζουν τις φωτογραφίες και στα Αστυνομικά Τμήματα, κάτι για το οποίο ενίστανται οι επαγγελματίες φωτογράφοι, καθώς θα χάσουν ένα μεγάλο μέρος των εσόδων τους.Στο δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Ευαγγελάτο φιλοξενήθηκε και μια “αρνήτρια” της νέας ταυτότητας η οποία και δήλωσε χαρακτηριστικά

Αρνούμαι την νέα ταυτότητα: Αν θέλω το κινητό μου το δένω σε μια γελάδα και τη στέλνω στο βουνό. Μετά ψάξτε να με βρείτε. Θα βάλουν το κρυπτονόμισμα στην ταυτότητα.

Αρνήτρια ταυτότητα απέναντι στον Ευαγγελάτο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...