«Όχι» στις πλαστικές λέει Νατάσσα Θεοδωρίδου και μεγαλώνει φυσικά: «Δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπό μου, φοβάμαι!» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

«Όχι» στις πλαστικές λέει Νατάσσα Θεοδωρίδου και μεγαλώνει φυσικά: «Δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπό μου, φοβάμαι!»

featured image


Η Νατάσσα Θεοδωρίδου είναι μια από τις πλέον δημοφιλής και αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες ενώ έχει κάνει και 2 γάμους ο πρώτος μάλιστα με τον γνωστό πλαστικό χειρούργο Αντρέα Φουστάνο και όπως είναι λογικό κατα καιρούς έχει γίνει αρκετή συζήτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις..

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου πριν λίγο καιρό είχε δώσει μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξή στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο. Και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις, τον Γιώργο Θεοφάνους και το τραγούδι “Φεγγάρι”, που παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική διαφήμιση και προκάλεσε αντιδράσεις.

Νατάσσα Θεοδωρίδου: «Το “Φεγγάρι” έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι»

Η πετυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια, μιλώντας για το “Φεγγάρι”, επισήμανε πως: «Κατ’ εμέ, υπέπεσε σε ένα σφάλμα, γιατί τα τραγούδια έχουν μια αποστολή μόνο και αυτή έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το “Φεγγάρι” έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με οτιδήποτε αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω κι αυτό ήταν το χειρότερο από όλα, γιατί θα το ξαναπώ ότι το θεωρώ δικό μου τραγούδι».

Τι ανέφερε για τις πλαστικές

«Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κιόλας και τότε ευτυχώς είχα και τον Αντρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως, γιατί τότε ήμουν και πολύ πολύ μικρότερη και η αλήθεια είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν να κάνω, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας…Ντάξει το καταλαβαίνω, καμία φορά η ιδέα σε κάνει να πιστέψεις κάτι…τώρα δε μπορώ να σας πω τα μυστικά μου, κοιμάμαι καλά, αλλά δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο, ούτε μία φορά ποτέ, φοβάμαι! Φοβάμαι τα ενέσιμα…Δεν είμαι αρνητική καθόλου…η ομορφιά είναι ωραία», τόνισε η διάσημη τραγουδίστρια.Νατάσσα Θεοδωρίδου: Δείτε την συνέντευξη της παρακάτω

Η ίδια έχει κάνει δύο γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 29χρονη Κριστιάνα (από τον γάμο της με τον Τάκη Μπέτα) και την 23χρονη Ανδριάννα (από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο), με τις οποίες έχει τις καλύτερες σχέσεις και αυτό φαίνεται και από τις κοινές φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύουν.

Στην συνέντευξη που είχε δώσει στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» πριν απο δύο περίπου χρόνια, η ίδια είχε παραδεχτεί ότι ανήκει στα άτομα που έχουν κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό τους αφού και η ίδια θέλει να δείχνει πιο ξεκούραστη, χωρίς ωστόσο να είναι υπέρ των ακραίων αλλαγών που μπορεί να παραμορφώσουν κάποιον.

Η ίδια, όμως είχε μιλήσει και πρόσφατα για τα όσα λέγονταν την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Φουστάνο. Πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο είπε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:

«Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Αντρέα θέλουν να πιστεύουν ότι εγώ κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πάρα πολλές ώρες της ζωής μου, κάθε μέρα δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι ένα σημείο το κατανοώ ως μια ανοησία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν. Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ εγώ να του εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν με αφορά. Θεωρώ ότι είναι ανόητος».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...