Τρίτη καταγγελία για τον δάσκαλο καράτε στη Ρόδο για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Τρίτη καταγγελία για τον δάσκαλο καράτε στη Ρόδο για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

featured image

Στο εδώλιο θα καθίσει στις 12 Απριλίου ο δάσκαλος καράτε για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης στη Ρόδο ωστόσο η Αστυνομία ερευνά και τρίτη περίπτωση ασέλγειας σε βάρος μαθήτριάς του. 

Ο 59χρονος εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών κατηγορείται για ένα ακόμη περιστατικό καθώς την περασμένη Δευτέρα μια 15χρονη και οι γονείς της πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και τον κατήγγειλαν. Σύμφωνα με την καταγγελία ο δάσκαλος καράτε αγκάλιασε την ανήλικη και την φίλησε στο κεφάλι και στο στήθος. Μόλις το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του τι είχε συμβεί πήγαν οικογενειακώς στην Αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Την επόμενη ημέρα ο 59χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία του άσκησε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου δια χειρονομιών γενετήσιου χαρακτήρα και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 12 Απριλίου και αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο την περασμένη Τετάρτη υποβλήθηκε ακόμη μια καταγγελία σε βάρος του 59χρονου. Αυτή τη φορά από 16χρονη η οποία κατέθεσε ο δάσκαλος καράτε προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Οι αστυνομικοί διερευνούν και τις δύο νέες υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το Νησί των Ιπποτών.

https://trelokouneli.gr/triti-katangelia-gia-ton-daskalo-karate-sti-rodo-gia-aselgeia-se-varos-anilikis/