Γιώργος Καπουτζίδης: «Τα πρωıνά δεν ξuπνάω και λέω "αχ Θεέ μου, πάλι γκέı ξύπνησα"» - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: «Τα πρωıνά δεν ξuπνάω και λέω "αχ Θεέ μου, πάλι γκέı ξύπνησα"»

featured image

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στο δικαίωμα της ελευθερίας και στο κόστος που έχει να εκφράζεις τη γνώση σου έξω από τα δόντια.

Ο αγαπημένος σεναριογράφος και ηθοποιός, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, προκαλεί αίσθηση με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του.

«Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν δηλαδή ποτέ άσχημες αντιδράσεις λόγω της σεξουαλικότητάς μου» δηλώνει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ίδιος απαντάει και για το αν του κόστισε η επιλογή να βγει και να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική του ταυτότητα. «Το κόστος φαντάζομαι έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου. Κάποιοι θα πουν ότι εμένα αυτός ο άνθρωπος δεν μου αρέσει πια, δεν θέλω να τον ξαναδώ. Δεν πειράζει».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και όλες τις ταινίες η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί δεν ξυπνάω και λέω: αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα» τονίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης για την απεικόνιση της ομοφυλοφιλίας στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη και συνεχίζει: «Σαν Γιώργος είμαι εύκολος. Η δυσκολία είναι το «Καπουτζίδης» είναι η αλήθεια. Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου και δεν χαμπαριάζω και εύκολα».

https://trelokouneli.gr/giorgos-kapoutzidis-ta-proina-den-xupnao-kai-leo-ach-thee-mou-pali-gkei-xypnisa/