Οι συστάσεις της Τσέλσι στους οπαδούς της εν όψει του ματς με τον ΠΑΟΚ - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Οι συστάσεις της Τσέλσι στους οπαδούς της εν όψει του ματς με τον ΠΑΟΚ

featured image

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της Τσέλσι εξέδωσε σήμερα οδηγίες αναφορικά με το ταξίδι των οπαδών της αγγλικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη ενόψει του πρώτου αγώνα για τη φάση των ομίλων στις 20 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και τα μέλη του συλλόγου έχουν τον πρώτο λόγο στην αγορά εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, για την οποία ήδη το αρμόδιο τμήμα της Τσέλσι συνεργάζεται με την ελληνική αστυνομία και τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η ελληνική αστυνομία έκανε γνωστά τα μέτρα ασφαλείας και τον τρόπο μετάβασης των Άγγλων οπαδών από το κέντρο της πόλης προς το γήπεδο, που θα γίνει ομαδικά με χρήση λεωφορείων τα οποία και θα ναυλωθούν για αυτόν τον σκοπό, όπως συμβαίνει και στα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του «Δικεφάλου».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της Τσέλσι θα υπάρχει ειδικό σημείο πώλησης εισιτηρίων στη Θεσσαλονίκη. «Η τοποθεσία και οι ώρες ανοίγματος των εκδοτηρίων θα γίνουν γνωστά σε εύλογο χρόνο σε όσους αγοράζουν εισιτήριο από το σύλλογο».

Ξεκαθαρίζεται πως δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν φίλο της ομάδας να μεταβεί μεμονωμένα στο γήπεδο, με τους ανθρώπους της ασφάλειας να είναι παρόντες στα σημεία μετάβασης, αλλά με την ελληνική αστυνομία να έχει τον πλήρη έλεγχο.

Συνιστάται προς τους οπαδούς της Τσέλσι να μη φέρουν διακριτικά κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο και σημεία κοντά στο γήπεδο ή το κέντρο της πόλης.

«Όπως πάντα, ζητάμε από τους οπαδούς μας να συμπεριφέρονται με σύνεση και να σέβονται τους οικοδεσπότες μας και οποιαδήποτε αντικοινωνική συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή», σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει με την επισήμανση του πλήρη σωματικού ελέγχου που θα υποβληθούν όλοι οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Πηγή: gazzetta.gr