10 λόγοι που θες έναν Καρκίνο για κολλητό - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

10 λόγοι που θες έναν Καρκίνο για κολλητό

featured image

Χρόνια πολλά αγαπημένα μας Καρκινάκια! Έχουμε μπει στο μήνα των γενεθλίων σας και δε θα μπορούσε να λείπει ένα αφιέρωμα σε μια απ’ τις σημαντικότερες ιδιότητές σας, την αγάπη για τους φίλους σας. Δεν είστε μόνο πιστοί στις ερωτικές σας σχέσεις, αλλά σε όλες τις σχέσεις της ζωής σας. Είστε ο άνθρωπος κοντά στον οποίο όλοι νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά. Υποστηρικτικοί, ώριμοι και προστατευτικοί. Είστε ένας βράχος εμπιστοσύνης, φροντίδας, οικειότητας και ζεστασιάς. Μια αγκαλιά, ένα πιάτο φαγητό κι ένα χαμόγελο για τους κοντινούς σας.

1. Γιατί θα σου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές που έχεις ακούσει! Με όση ακριβώς πρέπει να ‘ναι η αναλογία λογικής και συναισθήματος τα καρκινάκια έχουν την πιο ψύχραιμη ματιά και την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματός σου (…άσε τι κάνουν στα δικά τους όμως ε!) στο τσεπάκι τους. Και το καλύτερο είναι ότι συνήθως όλα αυτά στα λένε οδηγώντας. Μια βόλτα με το αμάξι και αναλύσεις! Πώς γίνεται να μην τους αγαπάς μετά;;;

2. Γιατί αν και τους έκλεψε ο Ταύρος τη δόξα για τη γαστρονομία, αν δε σου κάνει το τραπέζι ένας Καρκίνος δεν έχεις ιδέα τι εστί να γλείφεις τα δάκτυλά σου!

3. Γιατί είναι πρότυπο ενσυναίσθησης κι απολαμβάνεις να τον χαζεύεις όταν περιποιείται όσους αγαπάει. Η γενναιοδωρία του Καρκίνου δεν είναι διαφημιζόμενη σαν του Λέοντα, ούτε υπό όρους σαν του Κριού ή του Παρθένου. Ο Καρκίνος δίνει. Δίνει κι ας μην πάρει.

4. Δεν είναι αυτός ο τρελιάρης —ή ανεύθυνος —τύπος που θα πει «ναι» σε ό,τι τρέλα κατεβάσει το κεφάλι σου για να φανεί υποστηρικτικός σαν φίλος, αλλά ευτυχώς δεν είναι ούτε κι εκείνος, ο άλλος, που θα ‘πει «στα ‘λεγα εγώ!».

5. Γιατί είναι η επίσημη προξενήτρα! Θέλει να ενώνει φίλους, παρέες, ζευγάρια κι όλοι μαζί να περνάνε καλά. Δεν ανταγωνίζεται, δεν παρασκηνιολογεί κι ευχαριστιέται να γνωρίζει κόσμο αναμεταξύ τους!!

6. Ξέρει ότι η καψούρα και το μεράκλωμα θέλουν Νατάσα ή Αντώνη. Και θα σε πάει.

7. Του ‘πες να σου τηλεφωνήσει κατά τις 7:00 να σε ξυπνήσει. Δε σε πήρε ποτέ. Αλλά τουλάχιστον το βράδυ κέρασε τις μπίρες και δεν πήγε να βγει από πάνω!

8. Είναι απ’ τους λίγους που εννοούν —γιατί πολλοί το λένε— ότι η οικογένεια (ή έστω σαν οικογένεια) είναι οι φίλοι.

9. Γιατί όσο γλυκούλης και συνεσταλμένος κι αν νομίζουμε ότι είναι, γίνεται κυριολεκτικά πάρτι άνιμαλ όταν έχει ανάγκη από εκτόνωση και μετατρέπεται σε ψυχή της παρέας. Πίνει, χορεύει και ξεσαλώνει μέχρι πρωίας. Όχι κάθε μέρα, αλλά όταν το κάνει του δίνει να καταλάβει!

10.Γιατί είναι εκείνος που συνήθως έχει κάνει τα περισσότερα βήματα στην προσωπική του ζωή και πάντα έχει την ωριμότητα και την εμπειρία να σου δώσει μια συμβουλή που θα την ακούσεις, γιατί σίγουρα έχει γυρίσει πριν εσύ πας -είναι ο πρώτος σε μια παρέα που συζεί, παντρεύεται και κάνει παιδιά!

[pillowfights.gr]