Η ηθοποιός Σέλμα Μπλερ αποκάλυψε ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Η ηθοποιός Σέλμα Μπλερ αποκάλυψε ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας

featured image

Με μία δημόσια εξομολόγηση η Αμερικανίδα ηθοποιός Σέλμα Μπλερ μίλησε τη μάχη που δίνει για τη ζωή της. Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας (multiple sclerosis, MS).

Όμως, δεν το βάζει κάτω. Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο «Another Life» του Netflix, αν και με τεράστιο κόπο και πολύ μεγάλη βοήθεια, όπως αποκαλύπτει στους λογαριασμούς της στα social media.

«Το μυαλό μου θολώνει και και η αριστερή μου πλευρά ζητά οδηγίες από ένα σπασμένο GPS» γράφει η Μπλερ και συγκλονίζει. Η πρωταγωνίστρια του «Cruel Intentions» διαγνώστηκε με την ασθένεια τον περασμένο Αύγουστο, είχε όμως εδώ και χρόνια τα συμπτώματα, τα οποία αγνοούσε.

Στην ανάρτηση της η Μπλερ μιλάει για τον καθημερινό γολγοθά του να ζεις με πολλαπλή σκλήρυνση, την ασθένεια που επηρεάζει τον εγκέφαλο ή το νωτιαίο μυελό, προκαλώντας προβλήματα στην όραση, την ισορροπία και το μυικό σύστημα. Η Μπλερ θέλησε να κάνει αυτή τη δημόσια εξομολόγηση για να δώσει κουράγιο σε άλλους ασθενείς.

«Θέλω να δώσω ελπίδα σε άλλους. Θέλω να δώσω ελπίδα στον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς αν δεν το ζητήσεις» γράφει χαρακτηριστικά.

«Θέλω να παίξω ξανά με το γιο μου, θέλω να περπατήσω στο δρόμο, θέλω να κάνω και πάλι ιππασία» γράφει δείχνοντας αποφασισμένη να βγει νικήτρια και παρακαλάει στην ανάρτηση της αν βρεθεί κάποιος στον δρόμο της όταν έχει πράγματα πεσμένα μπροστά της να τη βοηθήσει να τα πιάσει.